Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

De Ziua Mondială a Alimentului, copiii de la grădiniţa „Scufiţa Roşie” vor participa la activităţi de educaţie pentru sănătate

Publicat

Cu prilejul zilei mondiale a alimentului, voluntarii Crucii Roşii Române Filiala Alba, în colaborare cu Direcţia de Sănătate Publică Alba vor desfăşura marți, la Grădiniţa cu program prelungit „Scufiţa Roşie” din Alba Iulia, începând cu ora 15.30, activităţi de educaţie pentru sănătate, promovând alimentaţia sănătoasă şi practicarea sportului ca şi alternativă în petrecerea timpului liber.

Voluntarii Crucii Roşii Filiala Alba vor destinde atmosfera prin realizarea unor jocuri cu cei 60 de copii preşcolari prezenţi, aducând în prim plan valorile umanitare şi avantajele pe termen lung ale adoptării unui stil de viaţă sănătos.

Educaţia pentru sănătate reprezintă un domeniul de referinţă pentru Crucea Roşioe Română, împletindu-se activ cu istoria poporului român. Dacă în urmă cu un secol, organizaţia derula campanii de combatere a malariei şi tifosului, astăzi, Crucea Roşie Română activează în domeniul prevenirii şi combaterii HIV/SIDA, TBC, implicându-se de fiecare dată în probleme prioritare de sănătate publică, transmit organizatorii.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax