Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Scandal în plină stradă, după un majorat, la Crăciunelu de Jos: Un tânăr a ajuns la spital după ce a fost lovit cu un obiect contondent

Publicat

Un tânăr din Crăciunelu de Jos a ajuns la spital în noaptea de sâmbătă spre duminică, după ce a fost agresat de doi consăteni. Cei trei fuseseră la o petrecere de majorat, iar, în drum spre casă, doi l-au lovit pe cel de-al treilea cu un obiect contondent, provocându-i leziuni grave la cap și la mâini.

Duminică, 10 noiembrie 2013, ora 3.40, poliţişti din cadrul Postului de Politie Crăciunelu de Jos au fost solicitaţi să intervină pentru aplanarea unui conflict izbucnit între un grup de tineri.

Din primele verificări s-a constatat că M.S. şi alţi doi tineri, respectiv I.F., de 21 de ani şi G.F., de 20 de ani, toţi din comuna Crăciunelu de Jos au participat în cursul aceleiaşi nopţi la o petrecere de majorat în Crăciunelu de Jos, iar, după petrecere, pe fondul unui conflict spontan, I.F şi G.F., în drum spre casă, l-au agresat fizic pe M.S., lovindu-l cu un corp contondent.

Victima a fost transportată la Spitalul Municipal Blaj unde a fost diagnosticată cu „traumatism cranio – cerebral acut închis, fractură parietală cu infundare, traumatism al mâinii drepte prin agresiune”, fiind ulterior transportat la Spitalul Judeţean Alba pentru investigaţii medicale de specialitate.

În cauză se efectuează cercetări, iar în funcţie de numărul de zile de îngrijiri medicale si de concluziile medicului legist, se va face încadrarea juridică a faptei.

FOTO: Arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Gogu

    luni, 11.11.2013 at 16:30

    Fain la majorat 🙁 !

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax