Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO | „VIP de ALBA I”: Primul atelier din proiectul „Voluntar Implicat și Pregătit” la Universitatea „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia

Publicat

În perioada 22-24 noiembrie, în Aula Mica a Universitǎţii “1 Decembrie 1018” din Alba Iulia s-a derulat atelierul V.I.P. de ALBA – I, din cadrul proiectului „Voluntar Implicat și Pregătit”. Echipa de proiect este formată din tineri liceeni, studenţi şi absolvenţi de studii universitate, voluntari ai Centrului Județean de Voluntariat și ai Asociației Absolvenților Universității „1 Decembrie 1918” Alba Iulia.

Cursul susţinut de Ioan E. Buta și Maria Magda Leah s-a adresat unui număr de 20 de tineri din Alba Iulia, cu vârste cuprinse între 15-25 de ani și a avut drept cu scop creşterea nivelului de orientare pe piaţa voluntariatului, dezvoltarea educaţiei nonformale şi a voluntariatului în comunitate şi dezvoltarea socio-profesionalǎ a tinerilor.

Atelierul s-a derulat pe mai multe sesiuni de lucru prin care s-au urmǎrit activitǎţi de cunoaştere şi apartenenţǎ la grup, metode de educaţie nonformalǎ, descrierea programului Tineret în Acţiune, Prioritǎţi permanente, Cetǎţenie europeanǎ, competenţe şi abilitǎţi de comunicare, dezvoltare personalǎ şi autocunoaştere, inteligenţǎ emoţionalǎ.

“Acest curs a fost benefic pentru mine deoarece cuprinde enducaţia non-formalǎ, educaţie din care poţi invǎţa mult mai usor decât cea care este oferitǎ în şcoalǎ şi obţii mult mai multe informaţii”, a declarat Iulia Maria Lazăr, participant.

“Participând la acest curs am aflat despre Tineret în Acţiune şi de ce este atât de important sǎ practici voluntariatul şi cum te poate ajuta la angajare”, a mai precizat și Daniel Leah.

“Mi-a plǎcut la acest curs deoarece m-a ajutat sǎ mǎ cunosc mai bine şi sǎ mǎ dezvolt mai bine”, spune Monica Szasz.

În continuare, Atelierul V.I.P. de Alba – II se va desfǎşura în perioada 13-15 decembrie 2013.

Proiectul „Voluntari Implicat și Pregătit” este iniţiat de Centrul Judetean de Voluntariat Alba, împreunǎ cu partenerii: Asociaţia Alumni UAB, Universitatea “1 Decembrie 1918” Alba Iulia şi Inspectoratul Şcolar al Judeţului Alba.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax