Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE | Accident rutier la Aiud: Trei maşini au intrat în coliziune. Un bărbat a fost rănit

Publicat

Un accident rutier a avut loc marți seara în Aiud, la ieşirea spre Teiuş. Trei autovehicule au intrat în coliziune. În urma evenimentului rutier, un bărbat a fost rănit.

În accident au fost implicate două autoutilitare și o mașină mortuară. Cele două autoutilitare s-au răsturnat într-un şanţ. Șoferul mașinii mortuare a fost rănit. Sensul de mers pe care s-a produs accidentul a fost restricţionat circulaţiei pe perioada cercetărilor la faţa locului.

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, „la ora 20.45, C.M., de 21 de ani, din comuna Gârbovi,  judeţul Ialomiţa, în timp ce conducea o autoutilitară pe strada Tudor Vladimirescu din municipiul Aiud, nu a păstrat o distanţă suficientă faţă de autoturismul care circula în faţă, condus de către H.B.S., de 32 de ani, din municipiul Aiud. În urma impactului, cel de-al doilea autoturism a fost proiectat pe sensul opus, unde a intrat în coliziune cu o autoutilitară condusă de un bărbat de 32 de ani, din judeţul Bihor.

În urma accidentului, H.B.S. a suferit leziuni corporale uşoare, fără a rămâne internat în spital.

Cei trei conducători auto implicaţi în accident au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ în toate cazurile”.

Foto: Arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax