Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO-VIDEO: Concerte „BlackStar” şi „Good Day” în a patra seară a evenimentului „Wine Christmas”

Publicat

YouTube video

A patra zi a primei ediţii  „Wine Christmas” a adus pe scena amplasată lângă Palatul Principilor din Alba Iulia două trupe din Ardeal. BlackStar și albaiulienii de la Good Day au încercat să dezghețe „suflete” celor prezenți la eveniment cu două concerte live.

Frigul de afară i-a ținut, pe majoritatea albaiulienilor, departe de concertele din Cetatea Alba Carolina. Cu toate acestea, cei care și-au dorit să se bucure de câteva ore de muzică live au fost prezenți la concertele din cea de-a patra seară a târgului de Crăciun. BlackStar și Good Day sunt cele două trupe care au încercat să destină atmosfera cu câteva melodii live.

„BlackStar” este o trupa din centrul Transilvaniei care abordează un stil modern Rock. Numele provine din 5 mari coincidente, provocând pe cei 4 membrii ai trupei să-l aleagă și să-i reprezinte.

Teoria grupului rock Blackstar este redată de simplitatea, umanitatea și ambiția membrilor trupei, care cred că aceste trei valori sunt esențiale în atingerea visului …”doar așa poți atinge o stea”.

Caracterizați prin omogenitate, generozitate și determinare cei 4 membrii ai trupei Blackstar aduc pe scenă dinamism, putere și acuratețe, performând doar live. ” este precizat pe pagina de facebook a trupei.

Good Day este o trupă din Alba Iulia cunoscută pentru petrecerile și serile ca karaoke la care participă.

Vă prezentăm programul evenimentului pentru weekend:

Sâmbătă, 21 decembrie

17.00 Concert Elena Gheorghe, Palatul Principilor

19.30 Declaraţie de iubire cu Adrian Păduraru şi Dan Ardelean, Sala Unirii

Duminică, 22 decembrie

18.00 Jazz & Wine (Liviu Cernat, Laura Orian, Ovidiu Pârjol, Maria Șimandi și Dragoș Tudor), Sala Unirii

19.00 Recital de colinde ”Sus la Poarta Raiului“ susținut de Ansamblul vocal folcloric al Liceului de Arte “Regina Maria”

Soliști: Georgeta și Nicolae Plută, Haneș Vistrian.

Colinde cu Ansamblul Folcloric al Centrului de Cultură “Augustin Bena” Soliști: Cătălin Hașa, Dorina Narița, Roxana Reche, Floricica Moga, Nicolae Tuhuț, Maria Filimon.

Leontina Fărcaș și “Muguri de Tezaur”, Dirijor: Alexandru Pal

Ansamblul comunei Ciugud “Doina Mureșului”, coordonator Cristian Șușman, Palatul Principilor

Organizatorii acestui eveniment sunt Consiliul Județean Alba, Primăria Municipiului Alba Iulia, Asociația ”Țara Vinului” în parteneriat cu Muzeul Național al Unirii Alba Iulia, Centrul de Cultură “Augustin Bena”, Liceul de Arte „Regina Maria”, Asociația Cultur’ ART, Asociația Sincretic Art.

YouTube video

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax