Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Acţiune a Poliţiei Rutiere în Alba Iulia şi Sebeş: Amenzi de aproape 7.000 de lei, un permis reţinut şi patru certificate de înmatriculare retrase

Publicat

politie

La sfârşitul săptămânii trecute, polițiștii din Alba Iulia și Sebeș au aplicat amenzi de aproape 7.000 de lei, au reținut un permis de conducere și patru certificate de înmatriculare, în urma unei acțiuni de prevenire a accidentelor.

Sâmbătă, între orele 16.00 şi 24.00, poliţiştii Serviciului Rutier Alba au acţionat pe raza municipiilor Sebeș, Alba Iulia și a localităților rurale arondate, în cadrul unei acțiuni pentru prevenirea accidentelor rutiere cauzate de conducerea sub influenţa alcoolului.

Au fost aplicate 38 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 6.960 lei, din care una pentru consum de alcool. De asemenea, a fost reţinut un permis de conducere şi 4 certificate de înmatriculare.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax