Connect with us
Publicitate

Uncategorized

FOTO: Flori, cadouri şi felicitări de Ziua Femeii, în aşezămintele pentru vârstnici ale Arhiepiscopiei din Alba Iulia

Publicat

Ziua Femeii a fost sărbătorită şi în aşezămintele care oferă servicii pentru vârstnici din Arhiepiscopia Ortodoxă de Alba Iulia. Doamne ocrotite sau care primesc servicii de îngrijire în cadrul reţelei social-filantropice din judeţele Alba şi Mureş, care formează Arhiepiscopia Alba Iuliei au primit flori, mici cadouri şi felicitări.

La Alba Iulia, spre exemplu, femeile care beneficiază de serviciile socio-medicale de îngrijire la domiciliu au fost vizitate zilele trecute de asistenţii sociali ai Asociaţiei Filantropia Ortodoxă şi au primit flori şi felicitări.

„Primăvara este luna în care femeile trebuie sărbătorite astfel încât am vrut şi noi să fim alături de beneficiarele noastre. Sperăm că o floare şi un gând bun a adus primăvara şi în sufletul acestor bunici încercate de ani şi de greutăţile vieţii ” a spus Maria Cengher, coordonatorul Serviciului socio-medical de îngrijire la domiciliu a persoanelor vârstnice din Alba Iulia.

Peste 800 de vârstnici din judeţele Alba şi Mureş sunt ocrotiţi sau beneficiază de servicii socio-medicale de îngrijire la domiciliu prin aşezămintele patronate de Arhiepiscopia Ortodoxă a Alba Iuliei.

În cele două judeţe funcţionează şapte centre rezidenţiale care au 125 de vârstnici beneficiari, un centru de zi pentru vârstnici cu 50 de beneficiari şi 17 servicii socio- medicale care oferă îngrijire la domiciliu pentru un număr de peste 600 de bătrâni.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax