Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Accident la Blaj: Femeie de 61 de ani lovită de o maşină, pe trecerea de pietoni de pe strada Republicii

Publicat

O femeie de 61 de ani din Blaj a fost accidentată, joi după-amiaza, în timp ce traversa pe trecerea de pietoni, pe strada Republicii. Mașina care nu a acordat prioritate era condusă de un bărbat și înmatriculată în județul Sibiu.

Femeia a suferit leziuni la membrele inferioare și a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale.

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, “la ora 14.15, poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Blaj au intervenit pe Bulevardul Republicii, pentru soluţionarea unui accident de circulaţie soldat cu victime omeneşti.

Ca urmare a verificărilor efectuate la faţa locului, poliţiştii au stabilit că O.C., de 37 ani, din judeţul Sibiu, în timp ce conducea un autoturism, din cauza neatenţiei în conducere, nu a acordat prioritate de trecere pietonului A.L., de 61 de ani, din municipiul Blaj,  angajat regulamentar în traversarea drumului public pe trecerea de pietoni.

În urma accidentului, pietonul a fost transportat la Spitalul municipal Blaj, unde i s-a stabilit diagnosticul de fisură bimaleolară stânga, fără deplasare .

Poliţiştii rutieri continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor şi împrejurărilor producerii acestui accident”.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax