Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE: Tragedie în Blaj. O tânără de 19 de ani a fost găsită spânzurată în garajul locuinței sale

Publicat

Și-a pus capăt zilelor la doar 19 de ani. O tânără din Blaj a fost găsită spânzurată, sâmbătă dimineața în jurul orei 9.00,  în garajul locuinței sale de pe strada Mihail Kogălniceanu.

UPDATE: Din primele informații se pare că trupul fetei a fost găsit fără suflare de unul din membrii familiei. În acest moment polițiștii desfășoară cercetări la fața locului pentru a stabili împrejurările exacte în care s-a produs decesul fetei.

UPDATE: Potrivit raportului IPJ Alba, este vorba de P.I de 19 ani din Blaj care s-a spânzurat în garajul locuinței sale. Trupul fetei a fost găsit chiar de soțul acesteia P.I de 29 de ani. Victima nu a lăsat în urmă nici măcar un bilet de adio.

Comunicatul IPJ Alba:

La data de 26.04.2014, ora 08.13, Poliţia Municipiului Blaj a fost sesizată de către un bărbat din Blaj, cu privire la faptul că, în garajul locuinţei sale, a găsit-o spânzurată pe soţia sa. Echipa operativă de cercetare deplasată ala faţa locului a identificat cadavrul lui P.I.M., de 19 ani, din Blaj, la examinarea sumară a acestuia nefiind identificate urme de violenţă. În urma necropsiei efectuată de către medicul legist, s-a stabilit că moartea tinerei a fost violentă şi s-a datorat asfixiei mecanice prin spânzurare.


Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax