Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: „Universul Copilăriei” la Alba Mall. Târg de produse handmade realizate de elevii Școlii Gimnaziale „Avram Iancu” din Alba Iulia

Publicat

Alba Mall s-a transformat în aceste zile în „universul copilăriei”. Pe lângă evenimentele organizate cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului, luni, pe holul centrului comercial a avut loc o expoziție cu produse handmade ale elevilor de la Școala Gimnazială „Avram Iancu” din Alba Iulia.

„Universul Copilăriei” este un proiect de parteneriat educațional care își propune dezvoltarea spiritului de colaborare, socializare și interrelaționare între elevi păriți și profesori pentru dezvoltarea cunoștințelor despre artă și frumos, precum și valorificarea potențialului creator al elevilor și dezvoltarea educației antreprenoriale la elevi.

Obiectivele acestui proiect au fost confecționarea de obiecte din diverse materiale și expunerea lor la vânzare, lucru care s-a și întâmplat luni la Alba Mall.

Elevii claselor pregătitoare A (învățătoare Marinela Dobrotă – organizator), a II-a B, a III-a C și a IV-a A de la Școala Gimnazială „Avram Iancu” din Alba Iulia au adus la vânzare o mulțime de lucruri create de ei.

Tablouri pictate pe sticlă, felicitări sau decorațiuni sunt doar o parte din lucrările realizate de copii din materiale reciclabile, flori, frunze uscate, resturi de materiale, hârtie colorată, lut sau alte lucruri pe care aceștia le-au găsit prin casă sau la școală.

Cu banii adunați în urma târgului, părinții și cadrele didactice le vor pregăti copiilor o petrecere de sfârșit de an.

Vă prezentăm câteva fotografii de la expoziție:

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax