Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Prognoza METEO pe două săptămâni în Transilvania şi la munte. Vreme răcoroasă şi ploi. Când va fi mai cald

Publicat

În următoarele două săptămâni, până la sfârşitul lunii iunie, vremea se anunţă ploioasă în Transilvania, cu excepţia week-endului 21-22 iunie. Doar săptămâna viitoare mai cresc temperaturile, până la valori de 26 de grade. La munte va fi frig comparativ cu sezonul în care ne aflăm.

În Transilvania, temperaturile maxime se vor situa, până în data de 21 iunie, la valori medii cuprinse între 20 şi 22 de grade, apoi vor creşte uşor şi se vor încadra, până la sfârşitul intervalului, între 23 şi 26 de grade Celsius. Valorile termice nocturne nu vor avea variaţii semnificative de-a lungul întregului interval şi vor fi cuprinse, în medie, între 10 si 12 grade.

Probabilitatea de ploaie va fi redusă în perioada 21 – 23 iunie, dar în restul intervalului va ploua, chiar moderat cantitativ în zilele de 18, 19 si 24 iunie.

La munte, regimul termic, atât cel diurn cât si cel nocturn, va fi constant în prima săptămână şi se va situa sub cel normal pentru această perioadă, cu maxime medii între 13 si 15 grade şi minime în medie în jurul valorii de 6 grade Celsius. În a doua săptămână, valorile termice vor fi în creştere şi se vor înregistra temperaturi medii diurne între 16 si 18 grade şi minime în medie de 8-9 grade.

Probabilitatea de ploi va fi ridicată în cea mai mare parte a intervalului, cu menţiunea că în perioada 16 – 20 iunie aversele vor fi în general moderate cantitativ.

sursa: meteoromania.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax