Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Marea Unire a Instagrammerilor la Alba Iulia. Peste 200 de fotografii pentru promovarea Cetăţii Alba Carolina

Publicat

Treisprezece dintre cei mai cunoscuţi români pe rețeaua de socializare Instagram și un american au ajuns la sfârșitul săptămânii trecute la Alba Iulia pentru a promova Cetatea Alba Carolina, așa cum știu ei mai bine, cu fotografii postate pe Instagram.

„Am invitat în Cetate treisprezece dintre cei mai urmăriți români de pe Instagram și ni s-a alăturat și un american aflat într-un tur din Asia spre America. Invitații au fost din București, Cluj Napoca și Sibiu și împreună am vizitat Traseul Porților, Traseul celor Trei Fortificații, Catedrala Sf. Mihai și Sala Unirii, dar ne-am plimbat și prin șanțurile Cetății, pe bicicletele colorate oferite de unul dintre partenerii noștri”, a precizat Andrei Dorba unul din organizatori.

Cele peste 200 de fotografii făcute de participanții la Marea Unire a Instagrammerilor au depășit 50.000 de impresii pozitive despre frumusețea Cetății Alba Carolina, făcându-i pe muți alții să-și dorească să o viziteze în perioada următoare.

Ideea proiectului a fost de a organiza un eveniment lejer și aerisit și de a le oferi invitaților cea mai plăcută experiență în Cetatea Alba Iulia, fie că a fost vorba de locul de cazare, de program sau de activitățile de timp liber, care au inclus și o vizită la centrul de echitație.

Evenimentul s-a finalizat cu o expoziție pe care organizatorii le-au pregătit-o invitaților și pe care o puteți admira în Galeria de la Framm`s, timp de trei săptămâni.

Marea Unire a Instagrammerilor fost un eveniment organizat de Anne-Marie Chelariu și Andrei Dobra, cu scopul de a promova Cetatea Alba Iulia pentru un public străin, cu ajutorul rețelei Instagram.

sursa foto: MAKAVELIS.com

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax