Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Scandal la un local din cartierul Tolstoi din Alba Iulia: Doi tineri, cercetați de polițiști, după ce au distrus mobilier și au avariat două mașini

Publicat

bataieDoi tineri din Alba Iulia și Zlatna sunt cercetați pentru tulburarea liniștii publice și distrugere după ce au provocat un scandal la un local de pe strada Septimius Severus din municipiu.

Incidentul a avut loc în noaptea de marți spre miercuri, au intervenit poliţiştii de ordine publică din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia, care au aplanat scandalul. I-au identificat pe I.I.G., de 26 de ani, din Zlatna şi B.N., de 22 de ani, din Alba Iulia, care, în urma unui conflict spontan, şi-au aplicat reciproc lovituri şi au distrus mai multe obiecte decorative şi de mobilier.

În timpul scandalului, I.I.G. a lovit cu un scaun două autoturisme parcate în faţa localului, provocându-le avarii.

Prejudiciul cauzat de către cei doi participanţi la scandal, a fost evaluat la 1.000 de lei.

Faţă de cei doi tineri, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunilor de tulburarea ordinii şi liniştii publice şi distrugere.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax