Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: SVSU Teiuș a câştigat concursul organizat de ISU Alba pentru perfecţionarea aptitudinilor de intervenţie în situaţii de urgenţă

Publicat

13422402_1086634001407663_3274770679591993282_o Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Teiuș a câştigat faza judeţeană a concursurilor profesionale ale serviciilor voluntare și private pentru situaţii de urgenţă din judeţul Alba, derulată vineri, pe Stadionul Arini din Sebeş.

Un lot de 9 echipaje ale serviciilor voluntare pentru situaţii de urgenţă din mai multe localităţi au participat la competiţie. Evenimentul a fost organizat de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă ”Unirea” al judeţului Alba cu sprijinul Primăriei Municipiului Sebeș.

Concurenţii au avut de susţinut trei probe practice: pista de îndemânare şi viteză; ştafeta 4 x 100 m şi dispozitivul de intervenţie.

Cele nouă echipaje ale serviciilor voluntare pentru situaţii de urgenţă care au participat la concurs sunt din localităţiile: Abrud, Teiuş, Cugir, Stremţ, Cîmpeni, Şpring, Ciugud și cele ale serviciilor private pentru situaţii de urgenţă sunt de la Kronospan Sebeș și Unicom Teiuș.

Eforturile depuse de concurenţi au fost  răsplătite cu premii (cupe şi diplome).

CLASAMENTUL concursului:

Locul I – Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Teiuș;

Locul II – Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Stremț;

Locul III – Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Abrud,

Diploma pentru Fairplay a fost obținută de Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Câmpeni.

La etapă interjudețeană a concursurilor serviciilor voluntare și private pentru situații de urgență, județul Alba va fi reprezentat de de echipajele Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Teiuș și Serviciului Privat pentru Situații de Urgență Kronospan Sebeș.

Prin aceste concursuri, echipajele au posibilitatea de a-şi dezvolta şi perfecţiona aptitudinile şi a deprinderile specifice necesare îndeplinirii acţiunilor de intervenţie în situaţii de urgenţă. De asemenea, se evaluează nivelul de pregătire a capacităţii de intervenţie a serviciilor voluntare pentru situaţii de urgenţă şi popularizarea, în rândul cetăţenilor, a unor aspecte din activităţile desfăşurate de serviciile voluntare pentru situaţii de urgenţă.

Foto: ISU Alba

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax