Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

ACCIDENT la Blaj: Un tânăr care conducea o maşină fără permis a lovit un autoturism parcat, după un viraj cu viteză prea mare

Publicat

politie

masina politie Un tânăr de 19 ani din comuna Blăjel (Sibiu) este cercetat de poliţiştii din Blaj, după ce a produs un accident rutier în timp ce conducea o maşină, fără permis. A ratat un viraj la stânga şi a lovit un autoturism parcat.

Potrivit IPJ Alba, joi, 20 octombrie, în jurul orei 19.00, poliţiştii din Blaj au intervenit pentru soluţionarea unui accident rutier, soldat cu pagube materiale, produs pe strada Costache Negri din municipiu.

B.I.A., de 19 ani, din comuna Blăjel, judeţul Sibiu, în timp ce conducea un autoturism, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, iar la efectuarea unui viraj la stânga a intrat în coliziune cu un autoturism ce era staţionat în afara părţii carosabile.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că tânărul care a provocat accidentul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule, motiv pentru care, pe numele său a fost întocmit dosar de cercetare penală, sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere fără permis.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax