Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE FOTO: ACCIDENT MORTAL pe DJ 107, în zona localității Sâncel. Un bărbat care circula cu o căruţă a murit după ce a fost lovit de o maşină

Publicat

rasturnat peste carutaUn accident rutier grav s-a petrecut miercuri după-amiază, pe DJ 107, lângă Blaj între localităţile Sâncel şi Lunca Târnavei. Un bărbat care circula cu o căruţă şi-a pierdut viaţa după ce atelajul a fost lovit de un autoturism.

Din primele date, şoferul autoturismului (un jeep înmatriculat în Alba) ar fi pierdut controlul volanului şi ar fi ajuns pe contrasens, unde a lovit căruţa ce circula din sens opus. În urma impactului, bărbatul ar fi căzut din căruţă şi ar fi fost prins sub aceasta.

La faţa locului a intervenit şi echipaj  ISU Alba – Garda Blaj, pentru intervenţia în cazul persoanei rămase încarcerată. Din păcate, viaţa bărbatului care circula în căruţă nu a mai putut fi salvată.

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, accidentul s-a petrecut în jurul orei 13.30, în afara localităţii Sâncel. B.C., un tânăr de 29 de ani, din Bucureşti, aflat la volanul unui autoturism (Nissan Navara) înmatriculat în Alba, nu a adaptat viteza într-o curbă, a pierdut controlul şi a ajuns în afara şoselei, pe sensul opus de mers, unde s-a izbit de o movilă de pământ. S-a răsturnat apoi, pe şosea, peste o căruţă ce circula din sens opus.

În urma impactului, a decedat C.N. (75 de ani), un bărbat din comuna Sâncel, care circula în căruţă. În atelaj se mai afla o femeie de 65 de ani, care a fost, de asemenea, rănită.

Şoferul va fi cercetat pentru ucidere din culpă.

„La data de 19.10.2016, în jurul orei 13.31, pe DJ 107 la kilometrul 57 , în afara localității Sîncel, B.C., de 29 de ani, din municipiul București, în timp ce conducea un autoturism, în direcţia Sîncel – Blaj, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum şi într-o curbă la dreapta a pătruns pe sensul opus de mers, a părăsit partea carosabilă si s-a răsturnat, moment în care a intrat în coliziune cu o căruţă în care se aflau două persoane.

În urma accidentului, C.N., un bărbat de 75 de ani, din Sîncel, ce se afla în căruţă, a decedat, iar soţia sa a suferit leziuni corporale uşoare”, transmite IPJ Alba.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax