Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Acţiune a Poliţiei Rutiere în Alba: 17 permise de conducere reținute și peste 300 de şoferi amendaţi pentru viteză şi alte abateri

Publicat

radare Peste 300 de conducători auto au fost amendaţi, miercuri, în urma unei acţiuni organizate de polițiștii rutieri din judeţul Alba, sprijiniți de cei din cadrul structurilor de ordine publică, în vederea prevenirii accidentelor rutiere cauzate de viteza excesivă. Valoarea totală a sancţiunilor aplicate este de aproape 60.000 de lei. Au fost reținute 17 permise de conducere și retrase 12 certificate de înmatriculare.

În data de 4 martie, Serviciul Rutier Alba a organizat o acţiune de prevenire a accidentelor rutiere datorate vitezei excesive. La acţiune au participat poliţiştii rutieri din judeţ care au fost sprijiniţi de poliţişti de ordine publică.

Aparatele radar au fost amplasate pe principalele artere rutiere ale judeţului, în locurile cu risc de producere a accidentelor rutiere cauzate de viteza excesivă.

331 de conducători auto au fost sancționați contravenţional, cu amenzi în valoare totală de 59.519 lei. Dintre aceştia, 188 au fost depistaţi conducând cu viteză peste limita legală.

Totodată, au fost reţinute 17 permise de conducere şi au fost retrase 12 certificate de înmatriculare.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax