Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Acțiune de combatere a furturilor în patru oraşe din Alba: 48 de sancţiuni, în valoare de aproape 11.000 de lei şi bunuri confiscate

Publicat

În municipiile Aiud, Blaj, Sebeș și în orașul Abrud, poliţiştii din cadrul polițiilor municipale și orășenești au organizat, joi, acţiuni care a avut drept scop prevenirea furturilor, menţinerea ordinii şi liniştii publice, fluidizarea traficului rutier și a transporturilor rutiere de mărfuri, combaterea fenomenului de comerţ ilicit. Au aplicat amenzi în valoare de aproape 11.000 de lei.

În intervalul orar 8.00-16.00, polițiștii au aplicat 48 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 10.825 lei, din care 3 sancțiuni la Legea 61 din 1991 privind sancţionarea faptelor de încălcare a normelor de convieţuire socială şi a liniştii publice, 24 de sancțiuni contravenționale privind circulaţia pe drumurile publice, 4 sancțiuni privind protejarea populației împotriva unor activități comerciale ilicite și 17 sancțiuni contravenționale pentru încălcarea altor acte normative și norme legale în vigoare. Polițiștii au ridicat în vederea suspendării două permise auto și au constatat o infracţiune.

Totodată, polițiștii au verificat și 12 autovehicule transport marfă. În urma acestor acțiuni, polițiștii au mai ridicat în vederea confiscării bunuri provenite din infracțiuni și/sau contravenții în valoare totală de 3.665 lei.

Foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax