Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

ALEGERI LOCALE 2016. PNL Alba: Crearea de noi locuri de muncă, implicarea tinerilor în viața comunității și investiția în educație – șansa revitalizării comunei Vințu de Jos

Publicat

Petru Barbu Vintu de Jos Așezată strategic, între platforma economică a Sebeșului și Alba Iulia, comuna Vințu de Jos trebuie să devină un model al succesului, fructificând atât resursele cât și oportunitățile pe care le are. S-au făcut primii pași de îmbunătățire a infrastructurii comunei, însă până la a fi modernă și înfloritoare mai sunt multe de făcut.

Un prim obiectiv, din programul meu de candidat la Primăria Comunei Vințu de Jos, este crearea de locuri de muncă prin sprijinirea investitorilor locali, prin ajutarea fermierilor să obțină fonduri europene și prin atragerea de noi investiții.

Al doilea obiectiv pe care eu vi-l propun este implicarea tinerilor în viața comunității prin crearea de oportunități pentru aceștia: cursuri de specializare și calificare în domeniile solicitate de piața forței de muncă, identificarea de locuri de muncă, organizarea de activități recreative, sportive și culturale.

Sănătatea oamenilor este o altă prioritate a mea și de aceea am în vedere înființarea unui centru medical de permanență și a unui laborator de analize.

Educația este cea care formează coloana vertebrală a unei comunități. Voi susține realizarea de programe after-school, acordarea de burse pentru elevi, precum și valorizarea cadrelor didactice cu rezultate deosebite în activitate.

Orice comunitate trebuei să-și păstreze identitatea locală. Voi promova valorile culturale locale prin realizarea de  evenimente de calitate, realizate în colaborare cu instituțiile județene, cu asociații și personalități din lumea artei, muzicii, culturii. Prin obiectivele istorice și culturale aflate în patrimoniul său, comuna  Vințu de Jos va deveni un reper important și atractiv pe harta turismului cultural din Transilvania. Iar pentru că identitatea înseamnă și respect pentru înaintași, mă voi implica activ în găsirea de urgență a celei mai bune soluții privind cimitirul și capela.

Comuna Vințu de Jos poate renaște doar împreună cu oamenii săi. Construim viitorul împreună!

Petru Ioan Barbu, candidat la funcţia de primar al comunei Vinţu de Jos

PNL Alba – Publicitate electorală

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. vasi

    marți, 10.05.2016 at 15:48

    Ce porcari scri acolo ,pai cine te mai crede pe tine domnule inginer dupa cite ai facut pe la Mercado ****** ceai putut si acuma vi sa ne spui ca dezvolti comuna ,cite fonduri europene ai accesat tu ca si oier sef ,ce agricultura prospera ai facut ????????????????????????????????????????????????????????????????????si vi acuma salvatoru vintului ,sa nu mai vorbim de firma care tea alungat ultima data FLOREA GRUP .va urma

  2. bogdy

    vineri, 13.05.2016 at 08:29

    Dupa cum scrii si vorbesti se vede nivelul de cultura ”vasi”…Probabil ca esti frustrat de faptul ca tu nu ai realizat nici cat a realizat el!Probabil ca esti fan al administratiei din ultimii 4 ani,acei 4 ani cu fapte penale si realizari 0..!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax