Connect with us
Publicitate

POLITICA

ALEGERI LOCALE 2016. PNL Alba: Maturitate, competenţă şi respect pentru Sîntimbru. Ioan-Iancu Popa, candidat pentru funcţia de primar

Publicat

Ioan Iancu Popa Santimbru_PNL Mă numesc Ioan-Iancu Popa şi sunt unul dintre cei mai vechi primari în funcţie din România. Cetăţenii Comunei Sîntimbru mi-au arătat încrederea lor de fiecare dată din 1990 încoace şi consider că nu le-am trădat-o.

Până în urmă cu câţiva ani, împreună cu echipa mea de consilieri locali şi cu angajaţii Primăriei, am asiurat ceea ce înseamnă civilizaţie (apă, canalizare, electricitate, asfalt, gaz metan). Proiectele de viitor impun alte cerinţe.

Prioritar pentru mandatul 2012 – 2016 a fost, pentru mine, să aduc satele componente ale comunei Sîntimbru la rang european și am avut realizări remarcabile prin:

S-au asfaltat străzile din Sîntimbru, Galtiu, Coşlariu, s-a construit canalizarea din localitatea Coşlariu, în Sîntimbru Fabrică s-a construit un cămin cultural iar în Dumitra un centru de zi persoane vârsnice;

Prin GAL „Ţara Secaşelor”, s-a modernizat sediul Primăriei, s-a asfaltat drumul de hotar Totoi-Dumitra şi s-a dotat Căminul Cultural din Galtiu cu mobilier şi aparatură;

S-a construit o platformă de gunoi de grajd și a fost dotată cu utilaje: tractor, încărcător, 2 remorci, maşină împrăştiat gunoi şi vidanjă, cu bani de la Banca Mondială.

Am câștigat un nou proiect, împreună cu comuna Ciugud, prin care vom asfalta drumul Hăpria – Dumitra şi străzile din comuna Sîntimbru (Totoi şi Sîntimbru Fabrică);

Program de întăbulare gratuită a terenurilor din comună.

Continuitatea este cuvântul nostru de ordine.

Avem deja alte proiecte în care am demarat proceduri efective:

–  încheierea lucrărilor de canalizare şi racordare a gospodăriilor din Totoi;

– consolidarea digurilor de protecţie în Totoi;

– construirea unui teren de sport sintetic în Totoi, a unui teren multifuncţional şi a sălii de sport în Galtiu;

– construirea căminelor culturale în localităţile Sîntimbru şi Coşlariu;

– înființarea unui ansamblu cultural care să promoveze, prin tinerii talentaţi, tradiţiile şi specificul zonei noastre;

– amenajarea de parcuri şi locuri de joacă pentru copii, modernizarea şcolilor şi a grădiniţelor în toate localităţile comunei.

Nimic nu este imposibil în administraţie, mai ales atunci când lucrezi sprijinit de o echipă puternică şi cu dragoste pentru cetăţeni.

Aceştia suntem noi: dintre OAMENI, pentru OAMENI!

PNL Alba – Publicitate electorală

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. Radu

    joi, 12.05.2016 at 22:56

    Teren sintetic in Totoi? :)) pentru cine? Tinerii pleacă din țara, pentru ca nu au unde sa muncească, pentru ca nu își pot cumpara o locuința si întemeia o familie si voi le faceți teren de fotbal? :)). Domnule primar, strungar, esti liberal sau social -democrat? Liberal înseamnă locuri de munca iar socialism înseamnă aplaudaci multi, mâncători de semințe si lenesi. Căminul cultural si scoala din Totoi, se prabusesc.Intinati munca unor generații de Învățători , care si-au dat salariul pentru terminarea școlii si a căminului , si a atâtor generații de elevi, care au învățat dorind sa își depășească condiția de țărani si au ajuns intelectuali. Nu va plac intelectualii, pentru ca d-voastră ați facut scoala ca Zgonea si ca alți politicieni. In loc sa investiți in învățământ si in cultura, ca sa aibă cine sa va plătească pensile proștilor, voi faceți locuri de distracție la oligofreni si la analfabeți, pentru viitorul vostru in primăria aia.

  2. europa

    vineri, 13.05.2016 at 13:16

    „tractor, încărcător, 2 remorci, maşină împrăştiat gunoi şi vidanjă, cu bani de la Banca Mondială.”????utilaje cu care umbla domnul viceprimar dupa bunul plac sau nevoile oamenilor importanti, ca la curatenie prin comuna nu le-am vazut prea des.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax