Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

ALEXANDRU PEREŞ: „Moţiunea de cenzură era un program fantasmagoric al Opoziţiei”

Publicat

Senatorul Alexandru Pereş şi-a exprimat, vineri, în cadrul unei conferinţe de presă, părerile în legătură cu moţiunea de cenzură ce nu a trecut de votul Parlamentului. În opinia senatorului, „moţiunea nu merita să treacă, a avut un conţinut slab. Nu am votat ca măsură de siguranţă, ci am preferat să asistăm doar la acele puţine soluţii pe care Opoziţia de propunea”.

Alexandru Pereş susţine că moţiunea de cenzură pe care Opoziţia a numit-o „populară” ar fi trebuit să fie intitulată „populistă” şi este un document care, dacă ar fi fost votat, ar fi dus România într-o zonă catastrofală din punct de vedere economic şi social. „Înţeleg că oamenii sunt nemulţumiţi şi sunt convins că nu le e uşor, dar gândiţi-vă că, dacă ar exista soluţii sau bani mai mulţi, le-am fi adoptat”, a completat senatorul de Alba. Alexandru Pereş a subliniat faptul că Victor Ponta ar fi trebuit să fie mai explicit în legătură cu planurile pe care le are: „Având în vedere expertiza domniei sale de procuror, ar fi remarcat infracţiunea de fals şi uz de fals, prezentată, în toată splendoarea ei, în tabelul care a centralizat deputaţii PSD-PC, semnatari ai moţiunii.”

Senatorul Alexandru Pereş a felicitat hotărârea colegilor parlamentari de a nu da crezare „programului fantasmagoric” propus de Opoziţie.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax