Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Amenzi de peste 8.500 de lei aplicate de polițiștii din Alba și Sibiu. Au fost reținute 2 permise și 4 certificate de înmatriculare

Publicat

pol

În urma unei acțiuni de impunerea unui climat de disciplină în rândul participanţilor la trafic, desfășurate joi pe DN1, Polițiștii rutieri din Alba și Sibiu au aplicat amenzi în valoare de peste 8.500 de lei. Au fost reținute 2 permise de conducere și retrase 4 certificate de înmatriculare.

Joi, pe raza județului Alba, respectiv pe DN1, pe sectorul de drum Alba Iulia – Sebeș – limită cu judeţul Sibiu, poliţiştii Serviciului Rutier din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Alba, împreună cu polițiștii Serviciului Rutier din cadrul IPJ Sibiu au organizat o acțiune care a avut drept scop impunerea unui climat de disciplină în rândul participanţilor la trafic, în mod deosebit al conducătorilor de autovehicule care nu respectă limita legală de viteză.

În intervalul orar 08.00-13.00, polițiștii au aplicat 71 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 8.550 lei privind circulaţia pe drumurile publice, astfel: 53 pentru depăşirea limitei legale de viteză, o sancțiune pentru depășire neregulamentară şi 17 de sancțiuni contravenționale pentru alte abateri.

Polițiștii rutieri au reținut două permise de conducere și au retras patru certificate de înmatriculare.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax