Connect with us
Publicitate

Uncategorized

ANAF amână publicarea „listei negre” a datornicilor. Cum motivează Fiscul decizia

Publicat

anaf

anafFiscul a decis să amâne publicarea „listei ruşinii”, pe care s-ar regăsi 200.000 de persoane cu restanţe la stat. Iniţial lista trebuia publicată pe 30 aprilie. Reprezentanţii Fiscului motivează decizia de amânare a publicării listei prin faptul că oamenii au început să îşi achite dările şi că, în ultimele zile, au fost interesaţi să îşi clarifice situaţia datoriilor.

UPDATE: ANAF a publicat marți, 3 mai, primele liste cu 2.672 contribuabili mari și mijlocii care au restanțe fiscale.

Potrivit ANAF, „deoarece în săptămâna 25-29 aprilie a crescut foarte mult numărul contribuabililor care au decis să își stingă datoriile, sau să își clarifice situația fiscală, și pentru a asigura publicarea unor informații cât mai corecte, în zilele imediat următoare va fi publicată lista debitorilor mici contribuabili, instituții publice, persoane fizice cu obligații fiscale restante rezultate și din activități economice independente sau profesii libere, cu restanțe mai mari de 10.000 lei și persoane fizice cu restanțe mai mari de 1.500 lei”.

sursa: digi24.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax