Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

ARESTAT preventiv după ce şi-a înjunghiat soţia. Bărbat din Ighiu, cercetat pentru TENTATIVĂ de OMOR

Publicat

cutit Un tânăr de 28 de ani din Ighiu a fost arestat preventiv, pentru tentativă de omor. Acesta şi-a înjunghiat soţia cu un cuţit şi a lovit-o, cauzându-i leziuni grave care i-au pus viaţa în primejdie. Femeia, de 37 de ani, se refugiase la casa surorii sale din Stremţ.

Procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba au dispus, la data de 14 noiembrie 2015, luarea măsurii preventive a reținerii pe o durată de 24 de ore şi punerea în mișcare a acțiunii penale față de inculpatul Alexandru Borca (28 de ani), acesta fiind cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă de omor sub forma violenţei în familie, transmite Parchetul, într-un comunicat.

Urmare propunerii formulate de către procuror, judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Alba a dispus arestarea preventivă a inculpatului pe o durată de 30 de zile, fiind emis mandat de arestare preventivă.

Sâmbătă dimineaţa, în jurul orei 5.00, Alexandru Borca s-a deplasat de la domiciliul său din comuna Ighiu, în comuna Stremţ, unde se afla soţia sa, victima B.A.E. (37 de ani), în vizită la sora ei şi, pe fondul unor conflicte anterioare şi al consumului de alcool, i-a aplicat soţiei sale o lovitură cu un cuţit în zona hemitoracelui stâng, posterior şi mai multe lovituri cu palmele în zona feţei, cauzându-i leziuni grave care i-au pus viaţa în primejdie.

Investigaţiile au fost efectuate cu sprijinul ofiţerilor de poliţie din cadrul IPJ Alba.

„Facem precizarea că punerea în mişcare a acţiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, necesară în vederea propunerii unor măsuri preventive, activitate care nu poate, în nici o situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie”, mai precizează procurorii.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax