Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

AUDIENŢE ONLINE: Răspunsuri de la Primăria Alba Iulia. Despre dotarea cu mai multe bănci a parcului din Cetate şi ştrandul de la Schit

Publicat

Sesizări privind necesitatea montării unui număr mai mare de bănci în parcul din Cetate şi redeschiderea ştrandului de la Schit. Primăria Alba Iulia a răspuns acestor solicitări de informaţii, la sfârşitul acestei săptămâni. Alte întrebări privind probleme administrative din oraşul Alba Iulia pot fi adresate la secţiunea „Audienţe Online” din site-ul Alba24.ro.

Întrebare de la: Popa Maria; Subiect: observaţii – parcul din cetate

„1. Vrem mai multe bănci în parcul din cetate, nu găseşti o bancă liberă după masa!

2.De ce nu se iau măsuri împotriva stăpânilor de câini care nu curăţă după ei, iarba e plină de fecale, nu se mai pot juca copiii?”

Răspuns: „1. După finalizarea lucrărilor la şanţurile cetăţii din zona de Vest (primăvara anului 2013), se va reconfigura mobilierul din Parcul Unirii, în concordanţă cu întreaga zonă. Până la acel moment, nu se vor achiziţiona alte bănci.

2. Am comunicat sesizarea dumneavoastră Politiei Locale şi se vor lua măsuri împotriva celor care nu respectă spaţiul public în acest sens.

Întrebare de la: Popa Cristina: Subiect: Deschiderea ştrandului Terasa Viilor

„Aşadar, vara aceasta ştrandul Terasa Viilor va fi deschis?”

Răspuns: În acest week-end, se va deschide ştrandul.”

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. atti

    miercuri, 20.06.2012 at 12:22

    DE CE NU SUNT POMISORI PLANTATI UDATI, IN ACEASTA CALDURA, SI INGRIJITI SA NU FIE RUPTI??????DACA ALEGEREA A FOST CASTIGATA NU MAI FACEM NIMIC 4 ANI????/CU O CISTERNA DE APA, SI PAZNICI FERMI AR FI REZOLVAT PROBLEMA DOMNULE HAVA.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax