Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

AUDIO: O înregistrare cu preotul cântăreț Cristian Pomohaci, tulbură liniștea Arhiepiscopiei Ortodoxe de Alba Iulia. Acesta ar fi ispitit un tânăr să aibă relații homosexuale cu el

Publicat

pomohaci Un scandal cu iz sexual, în care ar fi implicat un cunoscut preot care este și cântăreț de muzică populară, Cristian Pomohaci, zguduie liniștea Arhiepiscopiei Ortodoxe de Alba Iulia. Preotul Pomohaci, care slujește la o parohie din județul Mureș aparținând de Arhiepiscopia de Alba Iulia, este suspectat că ar fi ispitit un minor de 17 ani cu bani pentru favoruri sexuale. Pe youtube apare o înregistrare audio despre care ziardecluj.ro spune că surprinde o conversație înregistrată de adolescentul căruia Pomohaci i-ar fi făcut propuneri indecente. Reacția ÎPS Irineu: ”păcat, foarte mare păcat!”

Arhiepiscopul Irineu de Alba Iulia s-a arătat mâhnit de cele auzite. Reacția sa a fost dură față de preot: „Eu sunt tare supărat pe acest preot care îmi produce suferință de mai mult de patru ani. El are foarte multe abateri și, deși a promis că se îndreaptă, nu s-a ținut de cuvânt. Până să citesc articolul dumneavoastră care m-a întristat foarte mult, vă spun că era dosarul pregătit pentru caterisirea lui Pomohaci, dar nu ne-am grăbit pentru că am crezut că se îndreaptă. Ce a făcut el, mă refer auzind înregistrarea, este un mare păcat, foarte mare păcat. Un preot care face așa ceva se face vinovat de cădere din har și nu mai este vrednic de haina preoțească și să slujească la masa Sfântului Altar sau să invoce Duhul Sfânt. Indubitabil, Cristian Pomohaci trebuie să fie oprit de la săvârșirea celor sfinte conform canoanelor Bisericii Ortodoxe a Răsăritului”, a declarat pentru Ziar de Cluj ÎPS Irineu, Arhiepiscopul de Alba-Iulia.

Nemulțumirile ÎPS Irineu țin și de implicarea acestuia în ritualuri de exorcizare dar și de prezența lui în lumea muzicii populare, la nunți și botezuri și în alte situații incompatibile cu vocația de preot.

Fragment din înregistrare:

”Cristian Pomohaci: Eşti prea sensibil! Eşti un bărbat frumos sau, nu ştiu, că nu ştiu ce! Că nu eşti… Nu eşti drăguţ, eşti frumos, mă! Eşti frumos!

Adolescent: Ştiu, dar aşa ni! Sunt, dar nu prea!

Cristian Pomohaci: Ne mai vedem, ne mai vedem! Mi-o arăţi, nu mi-o arăţi?!

Adolescent: Păi, o să v-o arăt! Dar nu, nu aşa, în maşină, că e aiurea şi…

Cristian Pomohaci: Când?

Adolescent: Într-o zi! Săptămâna asta! Să v-o arăt acum?

Cristian Pomohaci: Da, sigur!

Adolescent: Să vă arăt ciocanul? Nu ştiu, în loc să-i zici ciocan, poţi să îi zici, nu ştiu, dacă sunteţi preot, poate vă simţiţi naşpa!

Cristian Pomohaci: Să îi zici ciocan, că eu ştiu ce înseamnă ciocan!

Adolescent: Eu stau cu dumneavoastră, încerc să am relaţie cu dumneavoastră, să fie bine, dar am şi eu nevoie de ajutor, de un sprijin, de ceva, de…

Cristian Pomohaci: Încă o dată! Nu o să fii niciodată fără să fii remunerat pentru ceva. Depinde de ceea ce știi să faci! Încă o dată, dacă între noi o să fie, Flaviu, numai drag, de exemplu, facem sex, te plătesc pentru sex! Dacă între noi o să fie o relație de prietenie, atunci eu știu ce am de făcut, deci nu o să trebuiască să îmi ceri tu sau să trebuiască să mă cauți tu, că știu eu ce am de făcut pentru tine!”

Înregistrarea are peste 20 de minute.

YouTube video

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

3 Comentarii

3 Comentarii

  1. Tara lui Papura Voda

    sâmbătă, 24.06.2017 at 10:01

    Sa speram ca va lua multe ciocane in parnaie !

    • Sica

      sâmbătă, 24.06.2017 at 23:28

      Ii place deci nu ii doresti nimic rau!

  2. prea nefericitul

    duminică, 25.06.2017 at 15:18

    Nu am dat doi lei pe nici un popa, dar acum nu mai dau nici un leu, nici pe instituia lor. Tampiti sunt aia de la putere care se dau rotunzi ca sprijina biserica, indiferent de cult si de fapt pe bani publici. Preafericitii se culca intre barbati si umbla sa ne convinga pe prosti, ce inseamna de fapt familia ? Se pare ca pe popi i-au nascut doi barbati !

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax