Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Bărbatul din Sovata, care a comis mai multe furturi la Alba Iulia va fi cercetat în AREST preventiv

Publicat

arestat, catuse Bărbatul de 32 de ani din Sovata, judeţul Mureş, reţinut pentru mai multe furturi comise pe raza municipiului Alba Iulia, va fi cercetat în stare de arest preventiv.

Potrivit IPJ Alba, în 21 februarie, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia l-au prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia pe K.R., de 32 de ani, din Sovata, judeţul Mureş, cercetat pentru comiterea a 3 infracțiuni de furt şi reţinut de poliţişti pentru o perioadă de 24 de ore.

Magistraţii unităţii de Parchet l-au prezentat pe K.R. judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Alba Iulia, care a dispus arestarea sa preventivă, pentru o perioadă de 30 de zile.

K.R. a fost depus în Centrul de Reținere și Arest Preventiv din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba.

Suspectul, care locuieşte fără forme legale la Alba Iulia, a fost reţinut de luni, iar cele trei furturi au fost sesizate poliţiei în perioada decembrie 2016 – februarie 2017.

Acesta a furat, în 14 februarie, un controler de lumini dintr-un local public din Alba Iulia. În 29 ianuarie, a sustras un telefon mobil al unei persoane care se afla într-un bar din oraş, iar în 12 decembrie 2016 a furat  un sistem audio dintr-o instituţie din municipiu.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax