Connect with us
Publicitate

SPORT

Baschet: Victorie în ultimul meci pentru CS Universitatea

Publicat

Formația de baschet feminin CS Universitatea LPS Alba Iulia a încheiat cu o victorie ultimul meci din 2010. Sâmbătă, trupa pregătită de George Lăncrănjan s-a impus cu 66-73  (17-15,  1626, 8-16, 25-16), la Oradea, în compania formației CSM Oradea. Chiar dacă trupa albaiuliană a învins, antrenorul George Lăncrănjan nu a fost mulțumit de prestația echipei sale. ”A fost un meci bun, scorul ne-a permis să băgăm și junioarele, adversarii nu au creat probleme prea mari și sunt relativ mulțumit de joc”, a declarat George Lăncrănjan.

De partea cealaltă, directorul executiv, Sorin Șimon s-a declarat dezamăgit de prima parte a campionatului. ”Sunt mulțumit de rezultat, dar nu de joc, mai avem foarte mult de lucru. Pentru noi este o primă parte de campionat dezamăgitoare”, a declarat  Sorin Șimon.

Cea mai bună marcatoare a echipei  din  Alba Iulia a fost Elena Dincă: a marcat 17 puncte. Ea a fost urmată de: Adina Pop – 12, Andreea Nemeș – 11, Luiza Voinea – 10, Silvia Grădinaru – 8,  Volha Tămărgeanu – 7, Ana Maria Chirilă – 5,  Alexandra Uiuiu – 2 și Bianca Voica – 1.

Imediat după meciul de la Oradea, staff-ul Universității a pus pe liber două jucătoare: Ana Maria Chirilă și Andreea Nemeș. Conform oficialilor albaiulieni, despărțirea a avut loc pe cale amiabilă.

Odată cu meciul de sâmbătă, echipierele de la CS Universitatea au intrat în vacanță, până pe 3 ianuarie.  Staff-ul echipei de baschet a dorit să transmită tuturor iubitorilor acestui sport „Sărbători fericite, sănătate și un an nou mai bun!”.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Mefisto

    duminică, 19.12.2010 at 13:32

    Cale amiabila? Adica au primit mutarea-n plic, au ramas fara grai, si n-au mai putut sa riposteze!!! Rusine…

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax