Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO BREAKING NEWS: Un posibil criminal în serie a fost reținut în cazul CRIMEI de la Partoș! Ar fi ucis de două ori în interval de două zile!

Publicat

Miki Lupu Anchetatorii din Alba verifică o informație potrivit căreia, ucigașul femeii din Partoș ar fi Mădălin Miki Lupu, un recidivist care ar mai avea la activ încă o crimă comisă la doar două zile după atacul din cartierul albaiulian. Acesta ar fi fost prins la Botoșani, după ce a ucis o altă femeie în vârstă, după care și-ar fi recunoscut ambele fapte. 

TE TREC FIORII! Întâlnire de gradul zero cu suspectul CRIMEI de la Partoș. O familie din Alba Iulia l-a suprins pe Lupu în timp ce le pândea locuința

Anchetatorii din Alba Iulia au declarat că nu comentează cazul în această a investigației dar surse din rândul acestora au confirmat pentru Alba24 că aceasta este principala ipoteză de lucru în acest moment.

După ce a comis fapta de la Alba Iulia, Mădălin Lupu ar fi plecat la Botoșani unde a încercat să comită un furt la locuința Floricăi Dutcă, o femeie de 71 de ani din Coțușca. Femeia nu era acasă dar a fost alertată de vecini. Când a intrat în casă peste tânăr, acesta a înjunghiat-o de două ori, victima decedând la spital.  Cea de-a doua victimă a fost ucisă chiar de ziua lui de naștere.

Lupu are 7 clase este recidivist și a fost condamnat în trecut pentru un viol comis în 2011. A ieșit din penitenciar anul trecut, după cinci ani.

Criminaliștii cred că acesta ar fi putut comite și alte crime în trecut și sunt deciși să continue cercetările.

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax