Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Copil de 4 ani din Hopârta, rănit grav după ce a căzut dintr-o căruţă aflată în mers

Publicat

Un minor în vârstă de 4 ani din comnuna Hopârta, judeţul Alba a fost transportat la Spitalul Judeţean Alba cu leziuni grave, luni seara, după ce a căzut dintr-o căruţă. Faţă de bărbatul care conducea atelajul, poliţiştii efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă,

Luni, 16 iulie, la ora 20.26, polițiștii din Aiud au fost sesizați cu privire la producerea unui accident de circulație, pe strada Principală din localitatea Silivaș, județul Alba.

La fața locului s-a deplasat o echipă operativă de poliţie, care, din primele cercetări, a constat faptul că un minor în vârstă de 4 ani, din comuna Hopârta, județul Alba, s-a dezechilibrat și a căzut pe partea carosabilă, dintr-un atelaj cu tracțiune animală, condus de C.V. de 54 ani, din localitatea Silivaș, județul Alba.

Minorul împreună cu alți copii de vârste apropiate se jucau nesupravegheați în apropierea drumului, iar când C.V. a trecut cu atelajul pe lângă aceștia, copiii, în joacă, au început să se urce în căruţă, în timpul mersului, fără permisiunea bărbatului. Minorul de 4 ani s-a urcat și el în mers, s-a dezechilibrat și a căzut, înainte ca C.V. sa reușească oprirea atelajului.

În urma producerii evenimentului, minorul a suferit leziuni grave, fiind transportat și internat la Spitalul Județean Alba.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax