Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Crimă: Femeie înjunghiată de un fost coleg de serviciu

Publicat

UPDATE: Vineri, Ora 14.30 Tribunalul Alba a admis cererea de arestare preventivă pentru 29 de zile pe numele lui Lucian Ţârlea, înaintată de procurori. Hotărârea nu este definitivă, existând posibilitatea formulării recursului, în 24 de ore.  Potrivit oficialilor Tribunalului Alba, învinuitul a fost întrebat dacă doreşte să depună recurs, iar acesta a refuzat.

UPDATE: Vineri Ora 11.50 Potrivit procurorilor, rezultatul expertizei psihiatrice efectuate pe numele învinuitului Lucian Ţârlea urmează să fie comunicat oficial, iar, în jurul orei 13.00, acesta va fi prezentat Tribunalului Alba cu propunere de arestare preventivă pentru 29 de zile. În zilele următoare, acesta va fi suspus unei noi expertize psihiatrice, la Institutul Naţional de Medicină Legală „Mina Minovici” din Bucureşti.
UPDATE: Joi, Ora 17.00 Reprezentanţii IPJ Alba au transmis un comunicat în care se prezintă condiţiile în care s-a petrecut crima de la Cugir:

„La data de 06.01.2011, ora 07.10, Poliţia Oraşului Cugir a fost sesizată în legătură cu faptul că, T.I.C., din Cugir, în timp ce se afla în zona Parcul Industrial din Cugir, a atacat-o pe V.M.L., de 40 de ani, din Cugir, aplicându-i mai multe lovituri de cuţit. Din primele verificări efectuate la faţa locului, echipa de cercetare complexă condusă de procurorul criminalist a stabilit că în dimineaţa acestei zile, suspectul, în vârstă de 33 de ani, a aşteptat victima în zona societăţii comerciale a cărei angajată era şi i-a aplicat mai multe lovituri de cuţit, în zona gâtului, provocându-i leziuni în urma cărora aceasta a decedat. Din cercetări a rezultat de asemenea că T.I.C., fost angajat al societăţii unde V.M.L. ocupa funcţia de contabil şef, a comis fapta, pe fondul refuzului victimei de a-i da o sumă de bani despre care acesta susţinea, în mod nejustificat, că îi este datorată de societatea comercială, sumă pe care în mod repetat, a solicitat-o în cursul ultimelor 4 zile. Suspectul a fost identificat de Poliţia Oraşului Cugir, fiind reţinut, pentru 24 de ore pe bază de ordonanţă de reţinere, emisă de Parchetul de pe lângă Tribunalul Alba, urmând ca în cursul zilei de 07.01.2011 să fie prezentat Tribunalului Alba cu propunere de arestare preventivă sub aspectul comiterii infracţiunii de omor calificat. Cercetările sunt continuate.”

UPDATE: Joi, Ora 16.00 Lucian Ţârlea a fost adus la Parchetul de pe lângă Tribunalul Alba, pentru a fi audiat. Procurorii au hotărât că este necesară efectuarea unei expertize psihiatrice, prin care să se stabilească dacă, la momentul săvârşirii crimei, acesta se afla în deplinătatea facultăţilor mintale. Purtătorul de cuvânt al instituţiei menţionate, Olivian Oană, a declarat că, la finalizarea audierilor, se va dispune măsura arestării preventive pe numele învinuitului Lucian Ţârlea, pentru 24 de ore. Rezultatele expertizei psihiatrice vor fi comunicate cel mai probabil vineri dimineaţă. În cazul în care se va stabili că bărbatul nu a avut discernământ, la comiterea faptei, acesta nu va fi prezentat Tribunalului Alba, ci se va dispune internarea lui într-o instituţie pentru tratamentul bolilor psihice, ca măsură de siguranţă.
UPDATE: Joi, Ora 14.00 Purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba, Olivian Oană, a confirmat faptul că victima, Mihaela Vinţeler, a fost găsită în curtea societăţii comerciale de un coleg de serviciu, care a anunţat ulterior poliţia. Lucian Ţârlea poate fi acuzat de săvârşirea faptei de omor, riscând o pedeapsă cu închisoarea de până la 25 de ani. Acesta va fi prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă.

UPDATE: Joi, Ora 13.00 Din primele declaraţii ale procurorilor care instrumentează cazul, se arată că învinuitul Lucian Ţârlea a fost angajat al unei firme din Cugir ce are ca obiect de activitate prelucrări mecanice. În urmă cu trei luni, acesta a fost concediat, iar, de atunci, bărbatul s-a prezentat de mai multe ori la sediul firmei pentru solicita sume restante de plată despre care el considera că i se cuvin. Potrivit procurorilor, victima, Mihaela Vinţeler (40 de ani) era contabilă la firma amintită şi se pare că atacatorul o considera responsabilă pentru sumele neplătite. Deşi Lucian Ţârlea a primit din partea victimei fişa de lichidare şi asigurarea că firma nu îi datora nimic, acesta a continuat să se prezinte cu aceeaşi solicitare. Din cercetări, se arată că, joi dimineaţă, Lucian Ţârlea a aşteptat-o pe victimă în curtea societăţii unde a atacat-o cu un cuţit, în zona gâtului. Despre învinuit există informaţii că ar suferi de afecţiuni psihice, fără a fi stabilit însă, deocamdată, faptul că acest lucru ar fi constituit o condiţie pentru săvârşirea faptei.

O femeie a fost înjunghiată, joi dimineaţă, în parcul industrial din Cugir, în curtea unei societăţi comerciale. Crima a avut loc în jurul orei 07.10, iar vinovat ar fi un bărbat de 33 de ani din Cugir. Din primele informaţii pe care le deţin poliţiştii, se pare că tânărul s-a întâlnit cu femeia şi, în urma unor discuţii, acesta i-a aplicat mai multe lovituri de cuţit. După ce a comis fapta, bărbatul s-ar fi predat poliţiştilor din Cugir. În prezent se fac cercetări pentru stabilirea motivelor care l-au determinat pe acesta să recurgă la violenţă.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Alinosu

    joi, 06.01.2011 at 11:39

    Cum sa pui buton de like de la facebook la asa ceva ? super tareee bvo

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax