Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

CRPDRP Alba Iulia se va muta la Tg Mureş

Publicat

Deputatul PNL Teodor Atanasiu acuză conducerea PD-L de dezinteres în ceea ce priveşte instituţiile publice locale. Nemulţumirile deputatului vizează faptul că, în aceste zile, se discută transferul Centrului  Regional de Plăţi pentru Dezvoltare Rurală şi Pescuit (CRPDRP) Alba Iulia la Târgul Mureş, ceea ce înseamnă că judeţul nostru va pierde încă o instituţie regională importantă, după ce, doar în ultimii ani, a rămas fără direcţiile regionale de gaz, poştă, drumuri, vamă şi mediu. Conform declaraţiilor acestuia, migrarea CRPDRP reprezintă în fapt un troc politic între PD-L şi UDMR. „Acest municipiu care nu are aeroport sau infrastructura unor mari oraşe devenise autocoagulator regional pentru aceste instituţii, iar, dacă le pierdem,  ratăm definitiv şansa de a evolua. Boc a luat filiala din Satu Mare şi şi-a adus-o la Cluj Napoca, iar, pentru a-i împăca pe cei de la UDMR, în urma unui troc politic, cea de la Alba Iulia va fi transferată la Tg. Mureş”, a explicat Atanasiu.

Liberalul a susţinut cu convingere că liderii PD-L, Dumitrel şi Hava sunt preocupaţi doar de stabilitatea economică şi politică personală şi mai puţin de bunăstarea judeţului. „Ne-am chinuit atât să aducem CRPDRP-ul aici. Este inadmisibil ca aceste instituţii să plece din Alba, iar noi să rămânem doar cu Cetatea, fie ea cu taxă sau fără”. Deputatul liberal de Alba a atras atenţia şi asupra faptului că, odată cu transferul CRPDRP va fi mutată şi o secţiune din Curtea De Conturi care se ocupă de controlul şi supravegherea plăţilor făcute prin această instituţie.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax