Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Florin Roman, deputat PNL de Alba: Este foarte posibil ca programul de guvernare al PSD să ne ducă în recesiune

Publicat

flori roman parlamentare alba24Deputatul PNL de Alba, Florin Roman, a declarat vineri că „este foarte posibil” ca programul de guvernare al PSD să conducă spre o recesiune economică a României, începând cu a doua jumătate a anului 2017. În opinia deputatului liberal, PSD nu va putea să-şi ducă la îndeplinire programul de guvernare fără să treacă la o suprataxare a anumitor categorii de venituri.

„Este evident că ei (PSD, n.r.) nu-şi vor putea duce la realizare programul de guvernare (…) pentru că au început să dea din coate în coate. Din discuţiile pe care le-am avut cu analiştii economici din Bucureşti, este foarte posibil ca acest program să ne ducă în recesiune economică începând cu a doua jumătate a anului 2017, întrucât, pentru a pune în aplicare tot ce au în programul de guvernare, au nevoie de o creştere a veniturilor, anuală, de 15%. Noi ne dorim să găsească resursele. N-au de unde, decât din suprataxare sau din atragere de noi fonduri europene, ca să-şi regleze această problemă de venituri din buget”, a spus Roman, vineri, la Deva.

El a menţionat că mai multe calcule vor putea fi efectuate după ce Guvernul va prezenta proiectul de buget pe anul 2017.

„Foarte probabil nu vom vota proiectul de buget pe anul 2017, numai dacă în acest program vor fi convenite cu cei de la PSD mai multe chestiuni la care liberalii ţin foarte mult”, a precizat liderul PNL Hunedoara, conform Agerpres.

Parlamentarul a explicat că între proiectele pe care PNL le va susţine pentru a fi cuprinse în proiectul de buget pe acest an se înscriu asigurarea fondurilor necesare pentru cofinanţarea studiilor tehnice pentru culoarul de autostradă Sibiu-Piteşti, finanţarea autostrăzii Moldova, aplicarea legii salarizării unitare de la 1 iulie sau alte proiecte importante pentru sistemul de sănătate, cum ar fi construirea spitalului republican în Bucureşti.

sursa: stiripesurse.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Rika fara frica

    duminică, 15.01.2017 at 20:01

    De ce minte Florin Roman ? are o dovada clara ? ca de posibil si ca poate neam saturat !!!

    Cand ai dovada pune dovada so vedem , nu ca e posibil , e posibil sa aflam ca ati condus alba si nu ati fost in stare sa fie un model european alba iulia , avem drumuri naspa , dale sparte , avem porci ce se plimba pe strada , avem deloc locuri de parcari moderne , avem taxe si inpozite resipite aiurea , da avem incopetenti la condurere in alba

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax