Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Deputatul Clement Negruț: Cariera politică a lui Ovidiu Jidveian s-a încheiat. ALDE va fuziona cu PSD

Publicat

clement negrut Plecarea lui Ovidiu Jidveian de la social-democrați este doar o înțelegere de cea mai joasă speță între PSD și ALDE, consideră deputatul Clement Negruț, şeful MP Alba. Acesta este de părere că, în momentul în care a luat această decizie, cariera politică a lui Jidveian s-a încheiat.

Candidatura lui Ovidiu Jidveian pentru ALDE ridică suspiciuni atât în rândul presei, cât și al politicienilor din opoziție.

Deputatul Clement Negruț a comentat şi el subiectul: consideră că este doar un joc politic ce îi va încheia cariera politică lui Ovidiu Jidveian.

„Dacă era o bombă (plecarea lui Ovidiu Jidveian la ALDE – n.r.), probabil erau toți pereții plini de sânge, dar nu sunt. Nu e nicio știre bombă. Eu o văd ca pe o înțelegere de cea mai joasă speță între cele două partide, pentru că sunt doi în unu. PSD este pepiniera ALDE, sau cel puțin asta se întâmplă în județul Alba, toate transferurile de la PSD se duc la ALDE pentru a-i înjgheba și acestui partid candidaturi în județ. Sigur, există și o supărare, dar dacă este să privesc subiectiv acest aspect, referindu-mă strict la domnul Jidveian, în opinia mea și-a încheiat cariera politică.

Se spune că ALDE este partidul liberal adevărat, tu mare PSD-ist care înainte cu trei zile împărțeai trandafiri prin Alba, să te duci la liberali, asta nu mai este politică, este traseism notoriu. Asta este ca o părere personală”, a declarat deputatul în conferința de vineri.

Acesta a mai precizat că după alegerile locale din iunie, cel mai probabil cele două partide vor fuziona.

„Cred că după alegerile locale, PSD și ALDE vor fuziona, nu va fi nicio alianță politică, va fi o fuziune. ALDE se va vărsa în PSD pentru alegerile parlamentare din toamnă”, a spus deputatul Clement Negruț.

Reamintim că Ovidiu Jidveian a anunțat marți că demisionează din PSD, partid unde era președinte la organizația municipală Alba Iulia. Acesta a trecut la partidul lui Tăriceanu şi a fost desemnat candidatul pentru Primăria Alba Iulia.

YouTube video

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Funny

    vineri, 18.03.2016 at 21:06

    Bai nebunule vezi ca nu existi ca partid !

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax