Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Din octombrie, la Cinema Colours din Alba Iulia: Bilete la film prin serviciul „mobile ticketing”

Publicat

cinema 2 Din octombrie, albaiulienii îşi pot cumpăra bilete la film direct de pe telefonul mobil. Cinemagia a amplasat luna aceasta un Checkpoint pentru bilete electronice în „Cinema Colours”, de la Alba Mall din Alba Iulia, facilitând astfel accesul rapid la film.

Lansarea serviciului în cinematograful Colours din Alba Iulia vine şi cu un preţ promoţional: fiecare bilet cumpărat va aduce automat lângă el şi un al doilea bilet, gratuit, în fiecare zi de miercuri.

Săptămâna aceasta la Alba Mall rulează “Gone Girl”, “Dracula Untold”, “Equalizer”, “The November Man” şi “Guardians of the Galaxy”. Capacitatea cineplexului în cele două săli este de 220 de locuri.

Puteţi consulta programul cinematografelor de pe cinemagia.ro sau m.cinemagia.ro, după care alegeţi filmul la care vreţi să cumpăraţi bilet.

Pașii sunt rapizi după ce v-ați hotărât asupra filmului: dați click pe butonul „Cumpără bilet!” și alegeți tipul și numărul de bilete. Apoi alegeți locurile dorite din sala de cinema.

Cele disponibile sunt reprezentate cu verde pe schema sălii.

Selectați metoda de plată: pe factura Vodafone sau cu cardul bancar. În cazul plății prin Vodafone, contravaloarea biletelor se va regăsi direct pe factură sau se va scădea din creditul pre-plătit al cartelei. Acesta este și motivul pentru care prețul biletelor apare în euro, standardul de plată al Vodafone. În cazul plăţii cu cardul, veți fi redirecționat către LibraPay, partenerul nostru, unde veți putea introduce datele cardului bancar. Nu se percepe niciun comision la plată.

După acești pași veți primi pe SMS biletul electronic însoțit de linkul către codul QR corespunzător. Nu mai trebuie decât să scanați codul la Checkpoint-ul Cinemagia amplasat la intrarea în cinematograf, pentru a intra la premiera favorită a săptămânii.

În iulie 2012, Cinemagia implementa serviciul de „mobile ticketing”, un serviciu unic în Europa de Sud-Est, și instala cititoare de bilete electronice („Cinemagia Checkpoint”) în Bucureşti, Oradea şi Braşov, adică în cinematografele Grand Cinema & More, Hollywood Multiplex, Movieplex Cinema Plaza, respectiv Cortina Digiplex (Oradea) şi Cityplex (Braşov).

În luna mai 2013, aplicația a primit două premii la gala Mobile Awards, secțiunea „Entertainment” și la categoria „Payment”, datorită funcționalității și beneficiilor aduse utilizatorilor.

Aplicația Cinemagia permite utilizatorilor să cumpere bilete la cinema, fiind adaptată pentru sistemele de operare iOS, Android și Windows Phone.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax