Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

DISTRACȚIA din WEEKEND în Alba: Festival de Folk, Crosul Unirii și concerte Direcția 5 şi Grasu XXL în Club Stage

Publicat

concert În acest weekend, cei care preferă muzica folk şi nu numai sunt invitaţi la concerte, spectacole de teatru, lansări de carte şi expoziţii, în cadrul Festivalului Concurs de Muzică Folk „Ziua de Mâine” din Alba Iulia, aflat la cea de-a X-a ediție. Vineri și sâmbătă, distracția e în toi şi la Club Stage. Tinerii sunt așteptați la două concerte 100% live oferite de Grasu XXL şi Direcţia 5, în care hip-hop-ul şi baladele rock sunt „ingredientele” principale pentru distracţie. Sâmbătă, pasionații de mișcare pot alege să participe la Crosul Unirii, ajuns la cea de-a 46-a ediție, competiție care va reuni la start concurenţi de toate vârstele.

colaj folk Vineri, sâmbătă și duminică, albaiulienii se pot bucura de concerte de folk. Joi a început ediţia cu numărul X a Festivalului Concurs de Muzică Folk „Ziua de Mâine”, care aduce în faţa publicului spectator concerte ale unor nume mari, precum Nicu Alifantis, Mircea Rusu Band, Mircea Vintilă, Ducu Bertzi, Alexandru Andrieş, Mircea Baniciu, Vali Şerban şi alţi folkişti.

În cadrul festivalului are loc şi tradiţionalul concurs de muzică, considerat o rampă de lansare pentu tinerii cu o pasiune pentru folk. În acest an 15 candidaţi s-au înscris în competiţie. Cei 7 juraţi vor asculta cele două demo-uri trimise de candidaţi şi vor fi selectaţi 10 care merg mai departe în concurs. Sunt acordate premii în valoare de 4.600 de lei.

Din juriu fac parte în acest an Mihai Cosmin Popescu, Florin Săsărman, Daniel Avram, Ioana Bogăţan, Călin Bulac, Claudiu Marean şi, ca o premieră la această ediţie, oncurenţii vor fi punctaţi şi de câştigătorul ediţiei de anul trecut, Mihai Boicu.

Citește și De JOI: Începe Festivalul de Folk „Ziua de Mâine” la Alba Iulia. În PROGRAM, concerte cu nume mari şi concurs de muzică

stage 1 De vineri începe distracţia în Alba Iulia. Club Stage îi aşteaptă pe tineri la două concerte 100% live oferite de Grasu XXL şi Direcţia 5, în care hip-hop-ul şi baladele rock sunt „ingredientele” principale pentru distracţie.

Unul dintre cei mai îndrăgiţi rapperi din România vine la Alba Iulia, într-un show incendiar. Astfel că vineri seara de la ora 22.00, invitatul special la afterparty-ul Balului de Boboci de la Liceul de Arte „Regina Maria” este Grasu XXL.

Distracţia de sâmbătă continuă în Alba Iulia cu concertul 100% live “Rock’n roll, baby!” al Direcţiei 5. De la ora 23.00, Club Stage îşi aşteaptă publicul albaiulian să asculte şi să trăiască la intensitate maxima unele dintre cele mai pasionale poveşti, scrise de celebra trupa.

Citește și VINERI şi SÂMBĂTĂ: Hip-hop şi muzică rock în Stage. Două concerte 100% live cu Grasu XXL şi Direcţia 5 în Alba Iulia

crosul unirii 2013 Sâmbătă, în cadrul manifestărilor organizate pentru sărbătorirea Zilei Naţionale la Alba Iulia, în Şanţurile Cetăţii se desfăşoară Crosul Unirii, la care sunt invitaţi să participe copii, tineri şi vârstnici între 6 şi 100 de ani.

Devenită tradiţională, competiţia care se desfăşoară în preajma zilei de 1 Decembrie a ajuns la a 46-a ediţie şi reuneşte la start concurenţi de toate vârstele, care doresc să sărbătorească Ziua Naţională prin activităţi sportive. Premiile vor fi acordate pe categorii.

Organizatorii transmit că scopul evenimentului este marcarea printr-o competiţie sportivă de amploare a celor două evenimente de la 1 Decembrie: aniversarea Marii Uniri din 1918 şi sărbătorirea Zilei Naţionale a României. De asemenea, se urmăreşte şi promovarea obiectivelor turistice din municipiul Alba Iulia.

Startul cursei se va da sâmbătă, 22 noiembrie, în Şanţurile Cetăţii, zona Gothic, începând cu ora 11:30, iar festivitatea de premiere este programată la ora 12.30.

Citește și SÂMBĂTĂ: Crosul Unirii pentru concurenţi de toate vârstele, în Şanţurile Cetăţii din Alba Iulia. Condiţii de participare şi organizare

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax