Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Dosare penale pentru infracţiuni rutiere, în judeţul Alba. Bărbaţi cercetaţi pentru alcool la volan, conducere fără permis sau maşini neînmatriculate

Publicat

politie

masina politie Doi bărbați, unul din localitatea Bucerdea Grânoasă și celălalt din municipiul Târnăveni sunt cercetați de polițiști după ce au fost prinși conducând fără a poseda permis sau sub influența alcoolului. Una dintre mașini avea numerele de înmatriculare expirate din decembrie 2012.

Potrivit IPJ Alba, poliţişti din cadrul Postului de Poliţie Mihalţ, în timp ce se aflau în exercitarea sarcinilor de serviciu pe raza localităţii Bucerdea Grânoasă, judeţul Alba, au oprit în trafic un autoturism condus de un bărbat de 32 de ani, din Bucerdea Grânoasă.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că numerele de înmatriculare ale autoturismului erau expirate din data de 11 decembrie 2012, iar conducătorul auto nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere” şi „punerea în circulaţie sau conducerea unui vehicul neînmatriculat”.

În data de 8 februarie, poliţişti din cadrul Secţiei Poliţie Rurală Ocna Mureș, au oprit pentru control, pe raza comunei Unirea, un autoturism condus de un bărbat de 46 ani, din municipiul Târnăveni.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat valoarea de 0,63 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior fiind condus la Spitalul Municipal Aiud pentru recoltarea de probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Faţă de bărbat se efectuează cercetări pentru comiterea infracţiunii de „conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului sau a altor substanţe”.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax