Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Două persoane care au furat dintr-un LIDL din Alba Iulia produse de 1000 de lei nu au fost identificate. Ce a lipsit din anchetă

Publicat

Două persoane care au furat dintr-un magazin LIDL din Alba Iulia produse în valoare de 1000 de lei au scăpat de o posibilă pedeapsă. Mai exact anchetatorii nu au reușit să identifice cele două persoane. 

Motivul pentru care nu au putut fi identificate este unul simplu: magazinul nu a putut pune la dispoziție imaginile de pe camerele video. 

Faptele s-au petrecut la jumătatea anului 2022, iar pe 13 mai 2024, dosarul a fost închis.

Cele două persoane au furat produse care au un preț mai ridicat la raft. Au furat fistic, conserve cu salate de ton, dar și ton alb în ulei de măsline.

La data de 24 iunie 2022, „în jurul orelor 10:13, două persoane necunoscute au sustras mai multe produse alimentare din magazinul LIDL de pe strada Lalelor, nr. 57, constând în 15 bucăți fistic cu sare, 5 buc. Rio Mare și 9 bucăți ton alb ulei măsline, cauzând un prejudiciu de 945,21 lei.

Potrivit adresei emise de societatea Lidl Discount, nu a fost posibilă punerea la dispoziția organelor de cercetare penală a camerelor de supraveghere din magazin în vederea identificării autorilor faptei”, au notat magistrații din Alba Iulia.

La doi ani de la comiterea faptei, procurorii au cerut închiderea dosarului din cauza faptului că nu au avut probe pentru a continua ancheta.

În data de 13 mai 2024, dosarul a fost închis la Judecătoria Alba Iulia.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. Anonim

    miercuri, 22.05.2024 at 09:34

    poate ii „indentifica” și pe cei ce ne fura la casa de marcat. la lidl lalelelor una e la raft alta e bon. te fura pe fata!

  2. Maria

    miercuri, 22.05.2024 at 22:12

    De unde știu că au fost două persoane și ce au furat dacă nu au dovezi! Nu sunt de acord cu furtul dar și-au scos prejudiciul de pe persoanele cinstite!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax