Connect with us
Publicitate

SPORT

EXCLUSIV: Dan Fleșeriu nu mai ajunge la CS Universitatea LPS Alba Iulia

Publicat

Aflat în ”pole-position” pentru a-i lua locul lui George Lăncrănjan, antrenorul Dan Fleșeriu s-a înțeles în urmă cu câteva zile pentru prelungirea contractului cu CSM Satu-Mare. Totuși, surse apropiate susțin că Fleșeriu ar putea ajunge la Arad.

În așteptarea unor sponsori care promiteau multe, CS Universitatea LPS Alba Iulia l-a pierdut pe antrenorul mult-râvnit la Alba Iulia, iar, în urma acestui eșec, întrebarea ce rămâne este cât se poate de pertinentă: Dacă acei investitori nu au putut aduce bani pentru a-l înscăuna pe Fleșeriu la Alba Iulia, atunci de unde vor venii banii pentru transferuri și pentru salariile sportivelor?

Totodată, mai trebuie specificat că oficialii clubului au renunțat în această vară la serviciile Adinei Pop,  baschetbalista dovedindu-se a fi  destul de ineficientă pe parcursul șederii la Alba Iulia (greșeli elementare în meciurile cheie, plus dezavantajul că era jucătoare care folosea doar o singură mână).

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax