Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Fiul unui cetățean din Roșia de Secaș a votat în locul tatălui său. Primarul a depus deja plângere la poliție

Publicat

Fiul unui cetățean din Roșia de Secaș a fost sfătuit de membrii broului electoral al unei secții de votare din localitate să voteze în locul tatălui său, lucru pe care, de altfel, la și făcut. Incidentul a fost semnalat de democrat-liberali, care susțin că a fost depusă deja o plângere către Poliția din Blaj.

Vă prezentăm mai jos comunicatul PDL Alba:

„Damian Ilie și Bogdan Ana, membri ai biroului electoral ai secției de votare nr. 361 din Roșia de Secaș, desemnați de președintele biroului electoral să se ocupe de exercitarea dreptului de vot cu urna mobilă, i-au cerut lui Ilie Pușcaș din comuna Roșia de Secaș, născut în anul 1971,  să voteze în locul tatălui său.

Profitând de faptul că cei doi purtau același nume – Ilie Pușcaș – cei doi membri ai biroului electoral i-au cerut fiului să voteze în locul tatălui său. Acesta din urmă, născut în anul 1948, se află internat în Spitalul Județean Sibiu încă din data de 28.07.2012.

Față de aceste fapte, Primarul comunei Roșia de Secaș, domnul Bogdan Vasile Nicolae, a depus astăzi o plângere către Poliția Blaj în care reclamă încălcarea legii privind  exercitarea dreptului de vot prin folosirea urnei mobile.”

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax