Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO UPDATE: ACCIDENT grav pe DN1 Sebeş-Sibiu. Un bărbat şi-a pierdut viaţa după ce patru maşini s-au lovit. Trafic îngreunat şi pe autostradă

Publicat

accident-dn1 Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române a informat miercuri că din cauza unui accident rutier în care au fost implicate patru autoturisme, circulația pe DN1 Sibiu – Sebeș se desfășoară îngreunat, pe un fir alternativ, la km 332, între localitățile sibiene Săliște și Apoldu de Sus.

Evenimentul a avut loc în jurul orei 13.50. În urma accidentului, șoferul unuia dintre autoturismele implicate a decedat.

Potrivit IPJ Sibiu, accidentul s-a petrecut pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile de carosabil (umed). Şoferul care şi-a pierdut viaţa ar fi condus un autoturism Dacia Logan, care a intrat în coliziune, pe contrasens, cu o maşină care circula regulamentar. În accident au fost implicate şi un microbuz, un autoturism Audi şi un Renault Clio. Alte două persoane au fost rănite, suferind contuzii şi fracturi.

Traficul rutier se desfăşura, la ora 15.20, alternativ. Accidentul s-a petrecut pe sensul de mers Sebeş-Sibiu. De asemenea, se circula în coloană, la ieșirea de pe autostrada A1 Sibiu – Deva către Sebeș, în zona nodului rutier de la Săliște.

UPDATE: Bărbatul care şi-a pierdut viaţa, şoferul autoturismului Dacia Logan, avea 46 de ani şi era din Bucureşti, din datele comunicate de IPJ Sibiu pentru Alba24. Celelalte două persoane rănite sunt din Miercurea Sibiului şi se aflau în microbuz, în momentul accidentului. În jurul orei 16.00, traficul rutier a fost reluat în condiţii normale.

UPDATE: Ora 16.30. Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că din cauza accidentului, circulația pe autostrada A1 Sibiu – Deva se desfășoară cu dificultate la ieșirea către Sebeș, în zona nodului rutier de la Săliște. Coloanele de autovehicule măsoară aproximativ 3 kilometri.

Conducătorii auto sunt sfătuiți să manifeste disciplină în trafic și să respecte indicațiile polițiștilor rutieri prezenți la fața locului.

surse foto: Info Trafic Jud. Sibiu şi turnulsfatului.ro

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax