Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO UPDATE: ACCIDENT în lanț, la Alba Iulia. CARAMBOL între trei mașini, pe strada Tudor Vladimirescu, în cartierul Ampoi I

Publicat

20151002_181450_resized Un accident rutier în lanț a avut loc vineri după-amiaza, pe strada Tudor Vladimirescu din Alba Iulia, zona cartierului Ampoi I. Trei mașini care circulau în același sens au intrat în coliziune față – spate.

Din primele informații, în accident au fost implicate o autoutilitară Ford Transit înmatriculată în județul Alba, o dubiță VW înmatriculată în județul Maramureș și o dubiță Ford înmatriculată în municipiul București.

Cel mai probabil, accidentul s-a petrecut din cauza nepăstrării distanţei corespunzătoare în mers, însă poliţiştii vor stabili cauzele evenimentului rutier, fiind derulate cercetări la faţa locului.

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, „în jurul orei 17.50, pe strada Tudor Vladimirescu din Alba Iulia, S.S.A., de 26 de ani, din comuna Scărişoara, judeţul Alba, în timp ce conducea o autoutilitară, nu a păstrat o distanţă suficientă faţă de o autoutilitară care circula în faţa sa, condusă de un tânăr de 26 de ani, din judeţul Maramureş, întrând în coliziune cu acesta.

În urma impactului, ultima autoutilitară a fost proiectată într-un autoturism ce era oprit, pentru un viraj la stânga.

În urma accidentului, un bărbat de 48 de ani, pasager în cea de-a doua autoutilitară, a suferit leziuni corporale uşoare şi a refuzat transportarea la spital.

Toţi conducătorii auto, implicaţi în accident, au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ”.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax