Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO | ACCIDENT pe DJ107, la Drâmbar: Copil de doi ani şi o femeie, răniţi în urma unui IMPACT între două maşini

Publicat

DSC_0394 Un accident rutier s-a petrecut duminică după-amiază pe DJ107, în zona Drâmbar. Un copil în vârstă de doi ani şi o femeie au fost răniţi după ce maşina în care se aflau a fost lovită de un alt autoturism.

Din primele informaţii, acccidentul s-a petrecut din cauza neacordării de prioritate, în zona podului peste râul Mureş, lângă Drâmbar – Teleac. În accident au fost implicate două autoturisme, un Opel Corsa şi un Seat Cordoba.

Cele două persoane rănite – copilul de doi ani şi o femeie în vârstă de 42 de ani – se aflau în Seat. Acestea au primit îngrijiri medicale la locul accidentului de la un echipaj de pe ambulanţă şi ulterior au fost transportate la spital.

Autoturismul Seat circula dinspre Teleac, iar celălalt a intrat de pe varianta de intrare dinspre şoseaua de centură pe DJ 107, neacordând prioritate.

foto: Daniel Bloss

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax