|

FOTO: Bărbat de 49 de ani, rănit după ce a căzut cu parapanta, la Rimetea. A fost transportat la spital cu elicopterul SMURD. Intervenţie Salvamont şi ISU Alba

20914319_819576531546882_6103791917409870190_nUn bărbat în vârstă de 49 de ani din Bucureşti a fost rănit grav după ce a căzut cu parapanta în zona Piatra Secuiului, la Rimetea. Pentru salvarea acestuia au intervenit pompieri şi personal medical SMURD şi, nu în ultimul rând, Salvamont Alba. A fost transportat cu elicopterul SMURD la un spital din Tg. Mureş.

UPDATE: Bărbatul ar fi căzut de la o înălţime de aproximativ 20 de metri.

Potrivit ISU Alba, sâmbătă, în jurul orei 17.14, dispeceratul Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Unirea” al județului Alba a fost anunțat, printr-un apel pe numărul unic 112, despre faptul că, un bărbat în vârstă de 49 ani a căzut cu parapanta în zona Piatra Secuiului, la Rimetea.

„La locul indicat, au fost trimise echipaje de la Detașamentul de pompieri Aiud – un echipaj SMURD cu o ambulanță și trei paramedici și de la Salvamont Alba – un echipaj cu un autoturism de teren și trei salvamontiști.

 

 

20967874_1773080219376707_1325808275_oLa sosirea echipajelor SMURD și Salvamont, persoana era conștientă, acuza dureri de spate și torace. Aceasta a fost evaluată medical de către paramedici, punându-i-se diagnosticul de suspiciune de traumatism toracic posterior și de coloană vertebrală.

Din cauza zonei greu accesibile, pentru transportarea persoanei accidentate în condiții de siguranță, dar și pentru eficientizarea misiunii de salvare, a fost anunțat elicopterul de la Târgu Mureș. În urma discuților dintre dispeceratul integrat ISU-SAJ Alba și cel de la Târgu Mureș, despre diagnosticul de suspiciune de traumatism toracic posterior și de coloană vertebrală, iar zona fiind foarte accidentată și periculoasă pentru transportul terestru, s-a hotărât de către medicul de pe elicopter, transportarea acestuia la spitalul din Târgu Mureș cu elicopterul”, a transmis ISU Alba.

URL scurt: http://alba24.ro/?p=589899avatar Publicat de pe 20 august 2017 şi actualizat pe 20 august 2017.
Publicat în EVENIMENT.

Ai un pont, o secvenţă filmată sau o poză ce ar putea fi interesantă și pentru alții? Trimite-o folosind formularul de pe Ştirea ta pe Alba24!

Adaugă un comentariu


Publicitate

loading...

Publicitate


Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

PublicitatePublicitate

Publicitate

Comentate recent

  • ab2000: Curios cum multe din aceste doamne fac parte dintr-un anumit partid (ghici ciuperca care-i). Si mai curios...
  • Papura V.: ICCJ a admis sesizarea si a decis ca nu constituie infractiune conducerea pe drumurile publice a unui...
  • vara: Multumim din inima
  • roco: Se fura motorina din utilaje pe toate tronsoanele noii autostrazi in draci si nimeni nu ia nici o masura ! Cum...
  • Petru: Te-ai trezit si tu vorbind. Cand a fost Cosmeanu acolo, al cui era ANRE-UL asta. PNL cumva? Sau uitasi ca tu...

VIDEO / TESTUL de SINCERITATE pe Alba24.ro: Omul care a transformat ”Mica Romă” într-o perlă a județului

Publicitate

Publicitate

Cosmin Calin Raul - Design si Fotografie

Alba24 pe site-ul tau

HOROSCOPUL ZILEI