Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Grămezi de gunoi în pădurea Mamut. Ce a lăsat în urmă prima ediție a concursului Alba Iulia City Race

Publicat

Gunoaie și „decorațiuni” pentru copacii de pe Mamut. Asta a lăsat în urma sa prima ediție a Alba Iulia City Race. Concursul desfășurat în urmă cu două săptămâni s-a dovedit a fi un real succes pentru iubitorii de mișcare, însă după terminarea acestuia au rămas în urmă mormane de benzi folosite pentru marcarea traseului.

Sute de concurenți, printre care sportivi de renume, dar și responsabilii ai administrației locale și județene s-au întrecut la Alba Iulia City Race,  competiție organizată de Consiliul Județean Alba și Primăria Alba Iulia. Toate bune până aici, doar că,  după terminarea competiției, benzile de marcare a traseului nu au mai fost luate. La două săptămâni după concurs, copacii de pe dealul Mamut sunt încă „împodobiți” cu benzile de culoare alba-roșie pe care este imprimat logoul județului Alba.

În anumite zone, banda este strânsă în grămezi și lăsată în pădure.

Potrivit CJ Alba, benzile legate în copci țin loc de indicatoare pentru atleții din Alba care se antrenează în zona Mamut. Aceștia au mai precizat că se va aduna, în cursul zilei de marți, grămada de benzi rămasă după concurs.

Vă prezentăm cum arată în acest moment drumul care duce spre dealul Mamut.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. Crisitan

    miercuri, 02.04.2014 at 14:04

    Atât gunoi doar se vede an Roamnia ie foarte rușinos.
    Asa ceva nu ieste un caz ne osebit acum 2 ani am fos la peste rea urșilor cu cineva prieten Spanioli .Ceva deosebit si UNIC an toată lumea.
    Si cum a fost plin plin foarte plin de GUNOAIE peste tot era foarte rușinos si cel mai trist era ca era plin de turiști .Vi se pare ceva normal asa ceva .

  2. El Barto

    miercuri, 02.04.2014 at 16:25

    Mai „Crisitan”, tu ai uitat limba romana de cand esti plecat sau nu ai stiut-o dinainte?…

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax