Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Stand-up comedy fără perdea, oferit de Cătălin Bordea. Vezi cum a fost atmosfera pe terasa RYMA

Publicat

Albaiulienii au avut parte vineri seară de o ora şi jumătate  de râs copios, pentru unii  chiar până la lacrimi, provocat de un show fără perdea oferit de Cătălin Bordea de la Deko Cafe. Curtea mică din Spaţiile RYMA a fost neîncăpătoare pentru persoanele de toate vârstele venite să savureze glumele celebrului comediant.

Spaţiile RYMA au găzduit vinerea seara un spectacol de zile mari. Terasa a răsunat în hohote de râs  venite de la cele peste 100 de peroane care şi-au dorit  să-l vadă pe Cătălin Bordea în carne şi oase. Din reacțiile publicului s-a putut observa că glumele lui fără perdea au fost pe placul tuturor.

Încălzirea pentru o noapte de râs a dat-o Raul. Timp  de o jumătate de oră, acesta a întreţinut şi încălzit atmosfera pentru încă o oră în care Cătălin Bordea a preluat rolul de gazdă. Odată urcat pe scenă, Bordea a dus distracţia la un alt nivel. Acesta a reuşit să scoată, cu glumele sale piperate, hohote de râs neîntrerupte de la spectatori.

Show-ul s-a încheiat abia după miezul nopţii iar cei care şi-au dorit vineri seară un alt gen de distracţie au avut de plătit 15 lei pentru biletul de intrare.

Pentru cei care nu îl cunosc, Cătălin Bordea este un comediant din România. Acesta s-a născut în data de 16 decembrie 1984 în Botoşani. A absolvit U.N.AT.C-ul la Ion Cojar şi a  fost  printre primii care au început stand-up comedy în România. De asemenea Bordea a fost primul care a scos un DVD de stand-up comedy din ţară.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax