Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO ȘTIREA TA pe Alba24: Blocaj pe Autostrada Sibiu-Orăștie, în zona Cut. Șoferii se întorc spre Sebeș, pe banda de urgență

Publicat

imag0155Șoferii care se află la această oră pe autostrada Deva-Sibiu, au de așteptat ore întregi deoarece drumul de la Cut la Sibiu este blocat. Un cititor Alba24 spune că șoferii au început să se întoarcă spre Sebeș, pe banda de urgență. Faptul că circulația este îngreunată pe A1 este confirmat și de Polița Română. 

„Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că la această oră, circulația rutieră pe autostrada A1 Nădlac – Sibiu este foarte intensă pe sensul către Sibiu. Pentru a preveni producerea accidentelor rutiere, polițiștii rutieri adresează unele recomandări conducătorilor auto care se deplasează pe acest drum.

Șoferii sunt sfătuiți să mărească distanța de siguranță între vehicule, să întrerupă, dacă sunt obosiți, deplasarea și să se odihnească în locurile special amenajate și să nu oprească în mod nejustificat pe banda de urgență, creând astfel situații periculoase.

Precizăm că pe aceasta pot circula doar autovehiculele cu regim prioritar care se deplasează la intervenţii sau în misiuni cu caracter de urgenţă și că oprirea nejustificată sau circulaţia pe banda de urgenţă a autostrăzilor se sancţionează cu trei puncte de penalizare şi cu amenda prevăzută în clasa a II-a de sancţiuni (4 sau 5 puncte-amendă).

În cazul unei pene sau defecţiuni tehnice, conducătorii auto sunt sfătuiți să pornească luminile de avarie, să se echipeze cu vesta reflectorizantă, să scoată pasagerii din autovehicul în afara părții carosabile și să amplaseze triunghiurile reflectorizante, unul după celălalt, la distanțe mari.

Nu în ultimul rând, recomandăm șoferilor să urmărească și să respecte conținutul panourilor de informare amplasate în numeroase puncte de pe autostradă.” scrie InfoTrafic.

YouTube video

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax