Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO ȘTIREA TA pe Alba24: O nouă zi, noi parcări „inspirate”, la Câmpeni. Pe trecerea de pietoni și în intersecție

Publicat

15051947_1760648637507505_260996038_oContinuăm seria parcărilor „inspirate” cu un alt exemplu de autoturisme „uitate” pe trecerea de pietoni sau în intersecție, surprins de un cititor Alba24 în fața Judecătoriei Câmpeni, după ce în urmă cu o săptămână prezentam o situație asemănătoare.

Din lipsa locurilor de parcare sau din lipsă de timp, conducătorii auto aleg, nu de puține ori, cele mai neaşteptate variante pentru a-și lăsa autoturismele. O astfel de situație a fost surprinsă de un cititor Alba24 în fața Judecătoriei Câmpeni, la intersecția străzilor Horea cu Meșteșugarilor.

Pe imagini se pot observa două autoturisme marca Mercedes „uitate” de șoferi pe trecerea de pietoni sau în intersecție, joi dimineaţa, în jurul orei 8.00.

În urmă cu o săptămână, un alt cititor Alba24 a surprins, în aceeași intersecție, mai multe autovehicule parcate „ca la carte”, pe trecerea de pietoni, pe contrasens sau în intersecție.

Vezi și FOTO ȘTIREA TA pe Alba24: Parcări „după placul fiecăruia”, la Câmpeni. Pe contrasens, pe trecerea de pietoni și în intersecție

Dacă ești martor la un eveniment deosebit pe care vrei să îl vadă toată lumea poți trimite informații, imagini sau secvențe video pe pagina de facebook Alba24 sau pe Ştirea Ta pe Alba24.ro.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax