Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO-VIDEO: Accident rutier în centrul orașului Alba Iulia. Două mașini au intrat în clădirea unei bănci

Publicat

YouTube video

IMG_0708 Un accident rutier a avut loc luni în jurul orei 19.20, în centrul municipiului Alba Iulia, la sensul giratoriu de la magazinul Unirea. Două mașini s-au lovit, iar în urma impactului au intrat în parterul unei clădiri. Eveniment rutier s-a petrecut la doar câteva ore după ce autoritățile au pus în funcțiune semafoarele în zonă. În urma accidentului o persoană a fost rănită ușor.

Potrivit martorilor accidentul ar fi fost provocat de șoferul unei mașini marca Audi, înmatriculate în județul Buzău, care nu a acordat prioritate în sensul giratoriu și a lovit o mașină marca Ford, înmatriculată în județul Alba. În urma impactului, cele două autoturime au ajuns în geamurile clădirii în care se afla sediul băncii Raiffeisen.

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, accidentul s-a produs din cauza neacordării de prioritare din partea șoferului din Audi, în sensul giratoriu proaspăt amplasat în centrul municipiului. Nicio persoană nu a fost rănită.

Revenim cu amănunte.

YouTube video

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

7 Comentarii

7 Comentarii

  1. sabin

    luni, 14.09.2015 at 20:48

    cat de tembel sa fi sa nu sti regulile intr-un sens giratoriu . dar in alba e ceva normal

  2. bbc

    luni, 14.09.2015 at 21:10

    din primele zile de functionare a semafoarelor s-a si dovedit cat de ingenios e giratorul cu semafor din alba :)),,,,ca sa nu mai zic de minusculele benzi>>

  3. das

    luni, 14.09.2015 at 23:32

    cel mai tampit sens giratoriu ,cine l-a facut a avut retard mental sau la facut pe wc..si cei cara au aprobat lucrarea is niste tampiti

  4. Eu

    luni, 14.09.2015 at 23:41

    e o porcarie semaforul ! nu se poate monta semafor intrun giratoriu…numa in romania vezi asa ceva…primar prost!

  5. eu

    marți, 15.09.2015 at 09:01

    Ati nenorocit toata alba iulia cu sensurile voastre, pe langa ca sunt soferi pt care sensul giratoriu e o enigma , s-au creat niste cozi de nedescris. Si cine doamne iarta-ma a vazut sens si semafor? de ce nu ati lasat semafoare si atat. Vai de capul celor care au aprobat construirea sensurilor.

    • ddnnyy

      sâmbătă, 26.12.2015 at 14:28

      Prietene peste tot in Europa sunt giratorii cu semafor …

  6. diana

    miercuri, 16.09.2015 at 11:36

    Acel sens giratoriu era decent, aparitia semafoarelor creeaza frustrare pentru soferi care vor aceelera aiurea si vor fi o gramada de accidente.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax