Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO-VIDEO: Mii de oameni pe „câmpia distracției” la Blaj aLive 2017. Amy Macdonald și Alternosfera, headlinerii evenimentului

Publicat

DSC_0493 Mii de oameni s-au adunat duminică pe Câmpia Libertății din Blaj pentru ediția a cincea a Blaj aLive, un eveniment devenit deja reper pe harta festivalurilor din Ardeal. Amy Macdonald, Walking On Cars, Lola Marsh sau Alternosfera sunt o parte dintre artiștii care au făcut senzație la ediția din acest an.

Blaj aLive s-a așezat încet dar sigur în topul preferințelor petrecăreților din România, dovadă că și în acest an peste 7.000 de oameni s-au întâlnit pe „câmpia distracției” din Blaj. Și pentru că anul trecut ploile torențiale au încurcat puțin planurile, anul acesta organizatorii s-au pregătit din timp, cu un cort cu 6 cupole, peste 14 m înălțime și 5 m deschidere laterală, folosit în premieră de un festival din România.

DSC_0511 Un parc de distracții și o serie de activităţi au întregit maratonul de concerte de la Blaj aLive 2017.

Distracția a început la ora 15.00 cu Sinoptik, urmați de Lola Marsh, Coma și Walking On Cars.

Hadlinerul evenimentului a fost anul acesta Amy Macdonald, care a urcat pe scenă de la ora 21.00. Seara s-a încheiat cu Alternosfera și Șuie Paparude.

Spre deosebire de anii trecuți, ediția 2017 a ținut o singură zi. din cauza lucrărilor de reabilitare a Câmpiei Libertății.

FOTO: Lucian Danciu 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. jhgf

    luni, 05.06.2017 at 22:20

    imi place ca in fiecare an sunt prezente formatii de care doar primarul a auzit.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax